MWC 2024

ServiceNow i NVIDIA proširuju partnerstvo na GenAI for Telco

ServiceNow i NVIDIA proširuju partnerstvo na GenAI for Telco
Depositphotos

ServiceNow i NVIDIA objavili su da proširuju svoje partnerstvo. Dvije su tvrtke predstavile generativna rješenja umjetne inteligencije specifična za telekomunikacije kako bi unaprijedila iskustvo usluge.

Prvo rješenje, Now Assist za upravljanje telekomunikacijskim uslugama (TSM), izgrađeno je na platformi Now i koristi NVIDIA AI za povećanje produktivnosti agenata, ubrzanje vremena rješavanja i poboljšanje korisničkog iskustva. Dok telekomunikacijske tvrtke žele smanjiti troškove i otkriti nove poslovne prilike, okreću se umjetnoj inteligenciji i automatizaciji. U istraživanju IDC-a, 73% globalnih pružatelja telekomunikacijskih usluga identificiralo je ulaganja u umjetnu inteligenciju/ML za podršku operacijama kao svoj glavni prioritet transformacije.

"GenAI mijenja pravila igre za telekomunikacijske tvrtke koje žele povećati produktivnost, poboljšati korisničko iskustvo i smanjiti troškove svojom sposobnošću učenja i poboljšanja sa svakom upotrebom", rekao je Rohit Batra, generalni direktor i potpredsjednik za telekomunikacije, medije i tehnologiju u ServiceNow. “Zajedno, ServiceNow i NVIDIA pomoći će telekomunikacijskim kompanijama da brzo ostvare neviđenu poslovnu vrijednost i učinak. Ovo je tek početak velike transformacije za industriju i uzbuđeni smo što smo u prvim redovima.”

"Industrija telekomunikacija brzo se razvija kako AI ostavlja trag u poduzećima posvuda", rekao je Chris Penrose, globalni voditelj poslovnog razvoja za telekomunikacije u NVIDIA-i. "Naše partnerstvo sa ServiceNowom pomoći će telekomunikacijskim kompanijama da iskoriste GenAI za rješavanje svojih jedinstvenih izazova i izgradnju boljih, snažnijih i učinkovitijih iskustava."

ServiceNow i NVIDIA planiraju izgraditi dodatne slučajeve korištenja GenAI-ja specifične za telekomunikacijske kompanije na temelju jedinstvenih potreba korisnika. Zajedno, tvrtke rade na rješavanju najvećih izazova u industriji i pokreću poslovnu transformaciju za telekomunikacijske kompanije na globalnoj razini.