"NOVA ERA AI"

Samsung otvara "Galaxy Experience Spaces" zone diljem svijeta

Samsung otvara "Galaxy Experience Spaces" zone diljem svijeta

Samsung je najavio otvaranje novih "Galaxy Experience Spaces" zona diljem svijeta kako bi predstavio Galaxy AI koji omogućava nove načine povezivanja, stvaranja i zabave.

Zone, koje se otvaraju nakon Galaxy Unpacked 17. siječnja, obožavateljima će približiti najnovije Samsung inovacije u gradovima uključujući Bangkok, Barcelonu, Berlin, Dubai, London, New York, Pariz i Seul.

"Samsung Galaxy osnažuje ljude s novim iskustvima i novim načina da rade ono što vole. S Galaxy AI, redefiniramo ono što je moguće na mobilnim uređajima. Ove zone pružit će Galaxy obožavateljima priliku da iz prve ruke upoznaju novu eru tehnologije, a mi jedva čekamo vidjeti kako će Galaxy AI osnažiti ljude da oslobode svoj potencijal", rekla je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience Businessa u Samsungu.

Odmah po ulasku u ove prostore, posjetitelji će znati da su zakoračili u svijet mogućnosti koji pokreće Galaxy AI. Sve što će posjetitelji doživjeti bit će im dostupno vrlo brzo na najnovijim Galaxy uređajima. Kretanjem kroz  interaktivne i zadivljujuće zone posjetitelji će vidjeti kako Galaxy AI osnažuje svakodnevne aktivnosti kao nikada prije, od otkrivanja novih mjesta do snimanja i dijeljenja sadržaja do komunikacije prelazeći preko jezičnih barijera.

U svakoj regiji, posjetitelji će doživjeti različite preokrete onoga što Galaxy nudi. Nightography značajka i nova razina gejminga, trebali bi biti posebno zanimljivi posjetiteljima jer će svjedočiti novim načinima za kreativnost i zabavu s vrhunskom tehnologijom. 

Galaxy Experience Space održat će se u Bangkoku (18.1.-11.2.), Barceloni (15.2.-29.2.), Berlinu (17.1.-14.2.), Dubaiju (18.1.-14.2.), Londonu (17.1.-14.2.), New Yorku (17.1.-14.2.), Parizu (17.1.-14.2.) i Seulu (18.1.-12.2.).