PARIZ 2024.

Samsung kao partner olimpijskih igara poslao poruku kojom će promovirati pobjednički duh

Samsung kao partner olimpijskih igara poslao poruku kojom će promovirati pobjednički duh
Depositphotos

Samsung je kao partner predstavio službenu temu za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024., pod nazivom "Otvoreno uvijek pobjeđuje". Porukom se iskazuje uvjerenje da s otvorenim umom svako novo iskustvo postaje značajan uspjeh koji otvara nova gledišta i beskrajne mogućnosti.

Članovi Galaxy tima bit će glavni nositelji poruke i pokazat će tijekom priprema kako Samsung pomaže sportašima i obožavateljima da budu otvoreni za nove mogućnosti zahvaljujući njegovim tehnologijama. Svaki sportaš u timu, među kojima je britanska skateboard zvijezda i dugogodišnja ambasadorica brenda Sky Brown, zna iz prve ruke da otvoren um vodi do pobjede, u sportu i izvan njega.

Galaxy tim za Pariz čini više od 25 olimpijaca i paraolimpijaca, uključujući Brown, španjolsku prvakinju u badmintonu Carolinu Marin, francuskog skateboardera Auréliena Girauda, američku B-girl Grace "Sunny" Choi, njemačkog para sprintera Johanness Floorsa i južnokorejsku nogometnu ikonu Sona Heung-mina. Još je imenovanja u planu.

Također, članovi tima su i 15-godišnja skateboarderica Rayssa Leal, koja je postala najmlađa Brazilka koja je ikada sudjelovala na Olimpijskim igrama osvojivši srebro u Tokiju 2020., Yeri Kim, južnokorejska breakdancerica koja je unatoč oštećenju sluha uspjela zauzeti vrh svoje discipline, skateboarder Jagger Eaton (SAD), surferi Johanne Defay (Francuska), John John Florence (SAD) i Jack Robinson (Australija), koji nisu samo žestoki konkurenti već i snažni zagovornici oceana i klime, te paraolimpijci Madison de Rozario (Australija) i Ugo Didier (Francuska) koji koriste platforme kako bi potaknuli dostupnost i inkluzivnost u sportu i društvu.

"Samsung je već dugo dio Paraolimpijskih igara, a jedna od najvećih privilegija za paraolimpijaca jest partnerstvo s brendom koji snažno podržava paraolimpijski pokret. Tehnologija trenutno igra ogromnu ulogu, posebno u paraolimpijskim i ženskim sportovima. Mogućnost izravne interakcije s obožavateljima ubrzala je napredak pokreta brže nego išta drugo", istaknula je Madison de Rozario.