Prva konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike

Prva konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike
Shutterstock

Portal posvećen odnosima s javnošću PRglas organizira prvu konferenciju o PR-u namijenjenu malim i srednjim poduzetnicima. Događaj PR Pitch održat će se u CineStaru Zagreb u Branimir centru 4. svibnja.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a, Predsjednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb, Tehnološkog parka Zagreb i Plavog ureda - poduzetničkog centra Grada Zagreba.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću te agencija za istraživanja tržišta.

Konferencija je namijenjena  vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima. Nazočni će na tom događaju moći saznati kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente. Ujedno će imati priliku upoznati uspješne i kreativne agencije i PR-ovce iz cijele Hrvatske.

Kako zainteresirati medije za svoju priču, koja je uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga, kako osmisliti PR plan, kolika je važnost društvenih mreža u poslovanju malih i srednjih poduzeća neke su od tema o kojima će sudionici moći doznati tijekom jednodnevne konferencije. Cijena kotizacije je 440 kn, a prodaja ulaznica vrši se putem sustava Entrio.