Ne čekajte novi DVB T2 signal te ugovorite TRIO i iskoristite akciju SMART TV za samo 149 kuna

Ne čekajte novi DVB T2 signal te ugovorite TRIO i iskoristite akciju SMART TV za samo 149 kuna

Poznat je datum gašenja starog i prelaska na novi DVB-T2 sustav odašiljanja TV signala. Do sredine sljedećeg mjeseca svi korisnici koji televiziju prate preko zemaljskog sustava digitalne televizije, trebali bi provjeriti podržava li njihov postojeći TV uređaj prijam DVB T2 HEVC signala kako ne bi ostali bez svojih omiljenih kanala.

Stoga je pravi trenutak za ugovoriti televizijsku uslugu u Optimi uz koju možete gledati veliki broj TV kanala u visokoj kvaliteti onda kada vi to želite! Možete ih besplatno snimati, pauzirati, gledati propušteno i do 72 sata unatrag  i to uz pomoć OptiTV prijamnika koji u sebi već ima integriran DVB-T2 modul. U paketima Optima Telekoma dolazi preko 100 TV i radijskih kanala, veliki broj filmskih, sportskih, dječjih i dokumentarnih kanala, videoteka bogata crtićima i filmovima, ali i premijerni kanali s blockbusterima u vrhunskoj HD rezoluciji. Optima TRIO paketi uz IPTV uključuju telefonsku uslugu, kao i neograničeni internet brzine do 200 Mbps.

U tijeku je atraktivna akcija uz TRIO ili DUO TV pakete u sklopu koje svi korisnici dobivaju i SMART televizor za samo 149 kuna, s DVB-T2 prijamnikom i podrškom za H265/HEVC videokodiranje. Ugovaranjem paketa u Optimi korisnici ne trebaju mijenjati svoj postojeći televizor kojem će samo priključiti OptiTV uređaj (set top box) i uživati u bogatom sadržaju svojih novih kanala.  A novi SMART TV najnovije tehnologije po cijeni od 149 kuna odlično pristaje u dječju ili spavaću sobu.

TRIO paket možete ugovoriti već od 252 kuna mjesečno,  a DUO TV po cijeni već od 245 kuna mjesečno. Akcija traje do isteka zaliha te stoga požurite u Optimu po TRIO i SMART TV!

Još iz kategorije

Značajan napredak Huaweija na području održivog razvoja

Značajan napredak Huaweija na području održivog razvoja

21.10.2020. komentiraj

Huawei CBG je objavio svoje Izvješće o održivom razvoju u kojem ističe postignuća tvrtke u održivosti tijekom proteklog desetljeća. Dokument uključuje područja dostupnosti informacija, obrazovanja i zdravlja, zaštite okoliša i korporativne odgovornosti, tvrde u kompaniji.

Atos IT Challenge 2021 na temu digitalne dekarbonizacije otvoren za prijave

Atos IT Challenge 2021 na temu digitalne dekarbonizacije otvoren za prijave

21.10.2020. komentiraj

Otvorene su prijave za deseto izdanje Atosovog međunarodnog natjecanja za studente IT Challenge. Ovogodišnje natjecanje posvećeno je tehnološkoj inovaciji u području digitalne dekarbonizacije. Studenti iz cijelog svijeta podijelit će svoje ideje o tome kako digitalno može pomoći u dekarbonizaciji nedigitalnog. Tri tima koja uđu u finale dobit će priliku, uz pomoć Atosovih iskusnih mentora, pretvoriti svoje ideje u koncepte koji rade, a pobjednički tim osvaja novčanu nagradu od 10.000 eura.

Europski parlament traži reguliranje umjetne inteligencije

Europski parlament traži reguliranje umjetne inteligencije

21.10.2020. komentiraj

Eurozastupnici usvojili su jučer prijedloge o tome kako EU može najbolje regulirati umjetnu inteligenciju (AI) kako bi se potaknule inovacije, etički standardi i povjerenje u tehnologiju. Zakonodavna inicijativa usvojena je sa 626 glasova za, 25 protiv i 40 suzdržanih.