Konferencija OMGcommerce predstavlja trgovanje na internetu kao budućnost trgovine u regiji

Konferencija OMGcommerce predstavlja trgovanje na internetu kao budućnost trgovine u regiji

Čak dvjestotinjak sudionika očekuje se na dvodnevnoj konferenciji o internetskom trgovanju OMGcommerce koja će se održati 21. i 22. ožujka u hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb. Konferencija će okupiti stručnjake iz cijele regije koji će s vlasnicima internetskih trgovina i programerima razmjenjivati iskustva i znanja.

Cilj konferencije jest potaknuti razvoj nove grane trgovine potrebne u današnjoj Hrvatskoj, kao i izvoza ključnog pri pristupanju Europskoj uniji. Upravo zbog toga će na OMGcommerceu na engleskom jeziku sudjelovati niz uglednih predavača s višegodišnjim iskustvom na domaćim, ali i stranim tržištima, poput bliskoistočnog i australskog.

Na današnjoj konferenciji za medije sudjelovali su Ivan Brezak Brkan iz NetokracijeGoran Zeković iz BICRO-a kao organizatori te njihovi partneri Igor Strejček iz Erste i Marina Đukanović iz Kolektive.

Erste banka u poticanju poduzetništva na internetu vidi nastavak usluga koje pruža svojim klijentima. Igor Strejček ističe da Erste banka kontinuirano odgovara na potrebe građana, a danas je to e-commerce: "Svjesni smo da je e-commerce u Hrvatskoj ispod ranga EU i drugih razvijenih zemalja, ali tu vidimo priliku i da se kao banka posvetimo educiranju klijenata.

Marina Đukanović je objasnila zašto je Kolektivi važno sudjelovanje na ovoj konferenciji: "Želimo podijeliti svoju priču i znanje te podržati ambiciozne ljude, jer postoji interes i tržište. Kolektiva je potaknula mnoge ljude da prvi put kupe nešto preko interneta, a danas je to već uobičajeno.

Preostalo je samo desetak mjesta za OMGcommerce pa se već danas registrirajte na stranici www.omgcommerce.me i osigurajte svoje sudjelovanje.