Konferencija „D Days“ – Budite u toku sa novim rješenjima u digitalnom svijetu

Konferencija „D Days“ – Budite u toku sa novim rješenjima u digitalnom svijetu

Foto: DepositPhotos

Digitalna konferencija „D Days“  pod nazivom „Digitalizacija zemalja JIE - povratak u budućnost“, održat će se 30. rujna  i 1. listopada u hotelu „Kardial“ u Tesliću.

„D Days“  konferencija je zamišljena kao hibridna platforma (kombinacija on line i prisustvovanja sudionika  „uživo“) putem koje bi donosioci odluka u privatnom i javnom sektoru stekli saznanja o trenutnim trendovima, izazovima, tehnologiji i inovacijama u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Ukoliko bi epidemiološka situacija onemogućila održavanje konferencije uživo, događaj ćemo u potpunosti  organizirati on line.

Konferencija treba dati uvid u to koja se napredna rješenja mogu trenutno i u okviru postojećih tehnoloških i zakonodavnih okvira implementirati radi unaprijeđenja produktivnosti, kvaliteta javnih i komercijalnih usluga, smanjenja potrebne radne snage, unaprijeđenja kontrole i upravljanja, ali i kako izrađivati strategije digitalizacije za budućnost. Kombinacija uvodnih predavanja, studija slučaja, intervjua i panel diskusija definitivno bi trebala na inspirativan način zainteresirati sve sudionike konferencije. Novi pogledi, znanja i kontakti ostvareni na konferenciji sigurno će doprinijeti širenju uvida što se može učiniti već danas i  koje organizacije i kompanije nam mogu u tome pomoći (financijski i tehnički).

Konferencija će biti mjesto za razmjenu znanja, a fokusirat će se na:

  • digitalnu transformaciju privrede i poljoprivrede
  • digtalizaciju javne uprave
  • e-payment
  • e- commerce
  • digitalizaciju obrazovanja
  • umjetna inteligencija, itd.

Konferencija je namjenjena:

  • direktorima privatnih i javnih kompanija
  • rukovodiocima u javnoj upravi (ministarstva, agencije i sl.)
  • gradonačelnicima i načenicima lokalnih zajednica, kao i načelnicima u lokalnim administracijama za sektore financija, privrede, prometa, komunalnih usluga, lokalnog ekonomskog razvoja, IT-a i dr.
  • operativcima koji implementiraju projekte u svojim organizacijama kao što su: IT kompanije, MSP, bankama i osiguravajućim društvima, online trgovinama i dr.

Više informacija vezanih za konferenciju možete pronaći na stranici www.digitalnakonferencija.ba

Još iz kategorije

Povećana potrošnja država na IT rješenja

Povećana potrošnja država na IT rješenja

28.01.2023.

Predviđa se da će svjetska državna IT potrošnja iznositi ukupno 588,9 milijardi dolara u 2023., što je povećanje od 6,8 posto u odnosu na 2022., prema Gartneru. “Vladine organizacije nastavljaju modernizirati naslijeđeni IT i ulagati u inicijative koje poboljšavaju pristup digitalnim uslugama budući da konstituenti sve više zahtijevaju iskustva koja su ekvivalentna online interakcijama s korisnicima u privatnom sektoru,” rekao je Daniel Snyder, direktor analitičara u Gartneru.

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

Infobip širi svoju konferenciju Infobip Shift i na SAD

28.01.2023.

Infobip Shift, jedan od najvećih i najpopularnijih europskih događaja za razvojne programere, imat će svoje prvo izdanje u SAD-u u Miamiju, Florida, 23. svibnja 2023. Ovim će preseljenjem konferencija, isprva smještena u Hrvatskoj, napraviti sljedeći korak u svojim nastojanjima doprijeti i osnažiti globalnu zajednicu programera.

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

GSMA očekuje rast posjetitelja na MWC 2023 u Barceloni krajem veljače

28.01.2023.

Čelnici GSMA predstavili su ključne teme za nadolazeći MWC23 u Barceloni. Novo izdanje najvećeg svjetskog sajma mobilnih tehnologija uključivat će obilje sadržaja o održivosti i prvi imerzivni prostor za pripovijedanje. MWC23 Barcelona traje od 27. veljače do 2. ožujka.