Iskonovci sada imaju super izbor mobilnih tarifa!

Iskonovci sada imaju super izbor mobilnih tarifa!

S ciljem da korisnicima ponudi raznovrsnije mobilne usluge, ali i mogućnost otplate smartphone-ova na rate kroz telekom račun, Iskon je ove jeseni u ponudu uvrstio nove mobilne tarife Hrvatskog Telekoma, one koje od nedavno dolaze bez ugovorne obveze...

„Svatko treba iskrenog prijatelja“, zaključili su tako Iskonovci u novoj jesenskoj akciji koja naglašava izdašni popust na njihove fiksne usluge (internet i TV), ali samo u slučaju da se uz njih odabere neka od novih mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma. Iskreno, kažu, svjesni su činjenjice da samo jedna mobilna tarifa koju su dosad imali u ponudi nije zadovoljavala potrebe baš svih korisnika.

Od sredine listopada, u Iskonu ćemo zato u ponudi pronaći 5 novih mobilnih tarifa Hrvatskog Telekoma – XS, S, M, L i Unlimited. Razlikuju se po cijeni, količini uključenog podatkovnog prometa te jedinica za razgovore i SMS-ove. Zajedničko im je to što dolaze bez ugovorne obveze, pa svakom korisniku omogućuju jednostavan prelazak s tarife na tarifu ovisno o trenutnim potrebama za podatkovim prometom.

Uz potpunu slobodu odabira, novost je i mogućnost oplate smartphone uređaja na rate preko računa za mobilne usluge, dakle bez kreditne kartice. Iskon za početak ističe devet uređaja iz bogate HT jesenske ponude, koji se mogu odabrati već od 3kn/mj. Bestselleri ovdje su svakako Xiaomi Redmi Note 9 Pro i Mi 10T, za koje se izdvaja 40 odnosno 120 kuna mjesečno.

Što još stiže u iskrenim Iskon paketima?

Potpuno fleksibilne mobilne HT tarife sada su odlično nadopunile Iskonove odavno popularne usluge fiksnog interneta te napredne (i zasad jedine intelignente) IPTV usluge u Hrvatskoj. Svatko tko odabere jednu od novih HT tarifa, dobiva i 30 kuna mjesečnog popusta na SOLO NET paket (u kojem Iskon uvijek isporučuje najveću moguću brzinu) tj. čak 60 kuna popusta mjesečno na NET+TV paket, u kojem uz superbrzi kućni internet stiže i moderna IPTV usluga s naglašenom bogatom ponudom filmskih kanala, naprednom tražilicom i snimalicom sadržaja.

Naš SOLO NET je oduvijek bio najpopularnija usluga među Iskonovcima, tehnološki educiranom i progresivnom ekipom. Upravo oni su svjesni da nikome ne treba 3000 kanala, već dobar sistem koji će im pomoći pronaći relevantne sadržaje koje vole i žele pratiti. To smo im i ponudili s novim Iskon.TV-om, a vjerujemo da će ih sada dodatno osvojiti i svježa kombinacija s mobilnim tarifama Hrvatskog Telekoma.“, zaključili su Iskonovci koje u odličnoj jesenskoj TV i online kampanji zastupa iskreni kazališni glumac Jerko Marčić. Poštapalica „Iskreno...“ iz Iskonovih šaljivih spotova već ulazi u naš kolokvijalni govor, a poprilično je dobro čuti i iskrenu telekom poruku: Ne treba ti novi mobitel, ali na rate ni ne osjetiš...


Još iz kategorije

Denis Jašarević novi predsjednik Uprave IN2 grupe

Denis Jašarević novi predsjednik Uprave IN2 grupe

22.01.2021. komentiraj

S pozicije Izvršnog direktora IN2 grupe za Zdravstvo i javnu upravu Denis Jašarević promoviran na poziciju predsjednika Uprave.

U open source kodu često se nađu i namjerno podmetnute maliciozne greške

U open source kodu često se nađu i namjerno podmetnute maliciozne greške

22.01.2021. komentiraj

Microsoftov GitHub kao najveća platforma za open source softver barata s mnogo podataka, informacija i saznanja, a to koristi kako bi pomogao zajednici. Primjerice, istražio je ranjivosti u softveru otvorenog koda te otkrio kako čak 17 posto njih postoji ciljano zbog pokušaja implementiranja malwarea.

Poznat žiri natjecanja Effie koji će odlučiti o najefikasnijim hrvatskim marketinškim projektima

Poznat žiri natjecanja Effie koji će odlučiti o najefikasnijim hrvatskim marketinškim projektima

21.01.2021. komentiraj

Natjecanje Effie Awards Croatia, na kojem stručnjaci nagrađuju najeffiekasnije agencije i oglašivače koji ujedinjuju strateško promišljanje, kreativnost i vrhunske tržišne rezultate, 12. će godinu u Hrvatskoj izdvojiti najkvalitetnije projekte. Efikasno komuniciranje u prethodnoj je godini bilo preduvjet opstanka na tržištu – marketinški stručnjaci možda na rast ili pad cijele kategorije nisu mogli utjecati, ali na svoj tržišni udio zasigurno jesu, što će prikazati svojim prijavama.