EKSKLUZIVNA PROMOCIJA

Huawei uz P60 Pro daruje pretplatu na Tinder i 200Gb prostora u svom Cloudu

Huawei uz P60 Pro daruje pretplatu na Tinder i 200Gb prostora u svom Cloudu
Dražen Tomić / Tomich Productions

Huawei Mobile Services (HMS) predstavio je poseban paket za sve nove korisnike svog najnovijeg flagship modela pametnog telefona P60 Pro i u njemu nudi ekskluzivne promocije na Tinderu i Huawei Cloudu.

Inače, P60 Pro je proglašen najboljim fotografskim pametnim telefonom na svijetu, postigavši najvišu ocjenu u povijesti DXOMARK-a, globalno uspostavljenog autoriteta za testiranje dosega mobilne fotografije. I, već je neko vrijeme na hrvatskom tržištu.

Nasljeđuje tradiciju P serije u optičkim sustavima i estetskom dizajnu. Uz potpuno nadograđen optički sustav, prvi je pametni telefon u industriji koji je opremljen telefoto kamerom s ultra osvjetljenjem i više grupa leća. Predstavlja i novi Quad-Curve zaslon s izdržljivom Kunlun staklenom pločom, koja značajno poboljšava otpornost na pad.

Uz širok broj visokokvalitetnih aplikacija na AppGalleryju, korisnici mogu jednostavno poboljšati svoje P60 Pro iskustvo i uživati u nizu fantastičnih ponuda i ponuda koje čekaju u trgovini.

"Jedan od temelja uspjeha AppGalleryja je naša snažna povezanost s našim korisnicima. Kao takvi, pobrinuli smo se da im pružimo vrijedne preporuke i ekskluzivne ponude koje se pretvaraju u zadovoljavajuće iskustvo", rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe pa dodao:

"Naš fokus leži na zadovoljstvu naših kupaca, zato surađujemo s programerima aplikacija kako bismo osigurali stalan tok ponuda kao što je najnovija promocija s Tinderom i Huawei Cloudom."

U suradnji s Tinderom, Huawei nudi besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus svim novim korisnicima P60 Pro. Ponuda omogućuje korisnicima otključavanje niza vrhunskih značajki, proširujući njihove mogućnosti i čineći njihovo putovanje Tinderom još ugodnijim i ispunjenijim. Kako bi iskoristili ovu ekskluzivnu ponudu, korisnici mogu jednostavno pristupiti aplikaciji Tinder preuzimanjem iz AppGalleryja.

Nakon što je aplikacija uspješno preuzeta, korisnici se mogu pomaknuti do odjeljka "Darovi", istaknutog na natpisu AppGallery. Uz samo nekoliko dodira, mogu jednostavno zatražiti svoju besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Tinder Plus.

Huawei nudi i ekskluzivnu pogodnost svim novim korisnicima P60 Pro s velikodušnom dodjelom besplatne pohrane u oblaku od 200 GB u trajanju od tri mjeseca.

Korisnici mogu jednostavno pristupiti unaprijed instaliranoj Cloud aplikaciji na svojim uređajima kako bi iskoristili ekskluzivnu ponudu. Otvaranjem aplikacije Cloud dočekuje ih korisničko sučelje koje omogućuje besprijekornu navigaciju i jednostavan pristup. Ikonu nadogradnje korisnici mogu naći u gornjem desnom kutu sučelja aplikacije kako bi vidjeli niz opcija i promocija, uključujući tromjesečnu besplatnu ponudu za pohranu u oblaku. Pritiskom na tu opciju korisnici pokreću postupak iskorištavanja svoje besplatne nadogradnje.

Nakon odabira tromjesečne besplatne ponude, korisnici jednostavno trebaju pritisnuti gumb "kupi" za nastavak. Za ovu besplatnu ponudu nije potrebno plaćanje. Ovaj korak samo potvrđuje korisnikov odabir i pokreće dodjelu proširenog kapaciteta za pohranu u oblaku. Sa znatnih 200 GB dodatnog prostora za pohranu koji im je na raspolaganju, korisnici dobivaju fleksibilnost i bezbrižnost za sigurno pohranjivanje svojih datoteka, dokumenata, fotografija i drugog digitalnog sadržaja u oblaku.