HT preseljava u Dalekovodov SkyOffice

HT preseljava u Dalekovodov SkyOffice
Dražen Tomić

Prema informaciji objavljenoj na Zagrebačkoj burzi, najjači domaći telekom operater Hrvatski Telekom preselit će dio svojih ureda u Dalekovodov Sky Office. Dalekovod Ulaganja i Hrvatski telekom zaključili su dugoročni ugovor o najmu istočnog tornja zgrade Sky officea, gdje će biti smješteno sjedište vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj.

Sky Office je jedna od najatraktivnijih poslovnih zgrada u gradu Zagrebu, pripada u rang ekskluzivnih poslovnih prostora najviše kvalitete te je nedavno dobila i Graditeljsku nagradu CEMEX za najuspješnija arhitektonska i građevinska dostignuća. Iznamljivanjem zgrade HT-u i jedan i drugi partner će imati neposredne benefite od zajedničke suradnje. Za Dalekovod je to zaista veliki uspjeh s obzirom da se radi o dugoročnoj suradnji i pouzdanom partneru

HT će preseljenjem u nove prostore osigurati manje troškove najma.

Iz HT-a su nam potvrdili da je potpisan ugovor o najmu istočnog tornja Sky Officea gdje će biti smješteno sjedište Hrvatskog Telekoma, no da su detalji ugovornog odnosa povjerljivi te ih ne mogu komentirati.