TRUD SE ISPLATIO

Honor u Barceloni dobio 45 nagrada za svoje proizvode

Honor u Barceloni dobio 45 nagrada za svoje proizvode
Dražen Tomić / Tomich Productions

Honor je na Mobile World Congressu otkrio novu strategiju za sve situacije predstavljanjem iskustva poboljašnog umjetnom inteligencijom te najavom pametnog telefona Magic6 Pro i prijenosnog računala AI PC MagicBook Pro 16.

S korisničkim sučeljem koje se temelji na namjerama i suradnjom između različitih operativnih sustava, Honor donosi značajke omogućene umjetnom inteligencijom, poput Magic Portala i MagicRinga, koje je prepoznao niz svjetskih medija.

Zahvaljujući tim inovativnim proizvodima, Honor je na MWC-u dobio ukupno 45 nagrada medija iz svih krajeva svijeta. Po prvi put predstavljen Magic6 Pro dobio je niz pohvala pa ga je tako Android Headlines nagradio titulom "Najbolje od MWC-a 2024", ističući kako je "ovaj novi pametni telefon napredniji od svog prethodnika, i ne samo da nudi izvrsne kamere, već je sjajan i u raznim drugim aspektima".

Android Police je naglasio kako je "s Magic 6 Pro, Honor značajno pojačao hardversku igru, preskačući konkurenciju u nekim ključnim segmentima". Tehnološki medij CNET je, također, komentirao kako je "Magic 6 Pro jedan od najprivlačnijih Android flagship modela dostupnih ove godine". Impresioniran sjajnim performansama Magic6 Pro, poznati modni medij GQ Spain istaknuo je kako je "Magic Pro serija najprestižnija serija, s najboljim hardverom i softverom".

Kao prvo računalo s umjetnom inteligencijom u povijesti Honora, MagicBook Pro 16 također je globalno predstavljen po prvi put te pridobio globalnu podršku globalnih medija. Mashable ga je ocijenio kao "Najbolje prijenosno računalo na MWC-u 2024". Android Authority ga je nagradio titulom "Najbolje od MWC-a 2024." te istaknuo da je "MagicBook 16 Pro moćno prijenosno računalo dizajnirano za doba umjetne inteligencije".

Osim toga, Trusted Reviews dodijelio mu je nagradu "Best in Show", naglasivši da "značajke poput pametnog pretraživanja slika, pametnog sažetka dokumenta, razumijevanja teksta, AI titlova i čarobnog teksta nagovještavaju produktivnu budućnost u kojoj AI pomaže u nekim dnevnim zadacima".

U kontekstu vrhunske dizajnerske inspiracije, kao ikonični identitet globalnog i vrhunskog, i Magic V2 RSR je privukao pažnju svjetskih medija. Prestižna industrijska nagrada "GLOMO Best in Show", koja se dodjeljuje na temelju najboljih od najboljih proizvoda, ove je godine pripala upravo tom modelu. U svijetu mode, Cosmopolitan ga je nazvao "potpunim preokretom".