SPONZORIRANO

HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića

HONOR ovih blagdana odaje priznanje skrivenim herojima Božića

Globalni tehnološki brend HONOR ovih blagdana slavi „neopjevane heroje“ Božića. Ovi pojedinci, često nezapaženi, rijetko prepoznati, a uvijek bitni, posvećeni su radu i brizi za druge, a njihova važnost posebno dolazi do izražaja za vrijeme ovog najljepšeg i najčarobnijeg razdoblja u godini. HONOR je upravo njima posvetio dirljivi blagdanski video koji je podsjetnik na nesebičnost i brigu koju utjelovljuju ovi pojedinci i kojima tehnologija omogućuje povezanost s njihovim najmilijima, kada su odvojeni, posebice tijekom prosinca.

HONOR Hrvatska, u čast svima njima, pokreće kampanju darivanja na društvenim mrežama te poziva korisnike da nominiraju i glasaju za svoje skrivene heroje. Upravo će nominirana osoba imati priliku osvojiti nagradu, HONOR 90 Lite koji će im i ovih blagdana pomoći da ostanu povezani.

Kako sudjelovati? Zaprati službene Facebook i Instagram kanale HONOR Hrvatska i:

  1. Pronađi objavu "neopjevani heroji"
  2. Označi svog "neopjevanog heroja" u komentarima
  3. Podijeli s nama zašto je baš ta osoba tvoj neopjevani heroj!

Prijave će se prihvaćati od službene objave "Neopjevani heroj" 04.12.2023. do 18.12.2023. do 23:59 sati. Pobjednik će biti odabran nasumičnim izvlačenjem u kojem sudjeluju svi koji su ispunili tražene uvjete te proglašen u komentarima 20.12.2023. "Skriveni heroj" iz pobjedničkog komentara smatrat će se pobjednikom, a osvojit će HONOR 90 Lite pametni telefon.

Kampanja je prilika da se oda priznanje herojima koji su svakodnevno među nama i koji blagdane čine još ljepšima. Pridružite se HONOR-u u proslavi dobrote i velikodušnosti.

HONOR To Be With You!

Za više informacija i kako sudjelovati u ovogodišnjoj kampanji posjetite HONOR online na https://www.hihonor.com/hr/events/honor-christmas/