MWC 2023.

Honor najboljom kamerom u povijesti zabilježio rušenje Guinnesova rekorda

Honor najboljom kamerom u povijesti zabilježio rušenje Guinnesova rekorda
Honor

Honor je na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni predstavio Magic5 Pro, koji je zauzeo prvo mjesto na DXOMARK globalnoj ljestvici kamera s ocjenom 152, što ga čini pametnim telefonom s najvišom ocjenom kamera testiranim do danas. A kakve mogućnosti ima moglo se vidjeti u trenucima snimanja zakucavanja vrijednog ulaska u Guinnesovu knjigu rekorda.

Naime, poljski košarkaš Piotr Grabowski (183 centimetara) zakucao je loptu u koš postavljen na visinu od 3,2 metara tako što ju je prije provukao kroz noge. Tako nešto nitko prije nije napravio pa se 23-godišnjak upisao u povijest, što je zabilježio Honorov najbolji pametni telefon u povijesti. S najboljom kamerom u povijesti, kako navodi DXOMARK.

Kineski proizvođač pametnih telefona je organizirao samo zakucavanje 20. siječnja i predstavio rezultate tijekom veljače kao najavu za ono što slijedi u Barceloni. Tamo se moglo iz prve ruke isprobati taj iznimno napredni uređaj.

Nudi snažnu kombinaciju trostruke glavne kamere koja se sastoji od 50MP širokokutne kamere, 50MP ultra širokokutne kamere i 50MP telefoto kamere. Njegov računalni optički algoritam drastično poboljšava jasnoću slike pri zumiranju od 3,5x-100x, izdvajajući uređaj od ostalih pametnih telefona na tržištu.

Pokretan najnovijom mobilnom platformom Snapdragon 8 Gen 2 i uz najnoviji MagicOS 7.1 temeljen na Androidu 13, svestrani novopredstavljeni flagship Honor Magic5 Pro pruža vrhunske performanse bez premca, omogućujući poboljšanu produktivnost i zabavu u svakom trenutku.

Ovaj pametni telefon jamči impresivno iskustvo gledanja sadržaja, bilo da korisnici pregledavaju stranice, igraju igre ili čitaju, za što je, kao što smo naveli, postavljen na prvo mjesto prestižne DXOMARK ljestvice zaslona pametnih telefona s najboljim rezultatom 151.

Više o njemu možete vidjeti i čitati OVDJE.