Pametni telefoni

Honor najavljuje ažuriranje operacijskog sustava

Honor najavljuje ažuriranje operacijskog sustava
Dražen Tomić / Tomich Productions

Globalna tehnološka tvrtka Honor najavila je raspored lansiranja Honor MagicOS 7.1 za niz Honor pametnih telefona, dodatno jačajući svoju predanost pružanju besprijekornih i inteligentnih iskustava korisnicima diljem svijeta. Unapređujući suradnju između sustava, uređaja i ekosustava, najnoviji Honor MagicOS 7.1 uvodi nove značajke i poboljšanja koja pretvaraju iskustva temeljena na uređajima u korisnički usmjerena iskustva, tvrde u ovom kineskom proizvođaču. 

Ažuriranje Honor MagicOS 7.1 odsad je dostupno za Honor Magic4 Pro i bit će postupno uvedeno na široki raspon Honor pametnih telefona. Počevši od drugog kvartala 2023., Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor Magic4 Lite i Honor Magic4 Lite 5G će primiti ažuriranje. Honor Magic 5 Lite 5G, Honor X7 i Honor X8 će početi primati ažuriranja u trećem kvartalu 2023.

"Najnoviji MagicOS 7.1 dokaz je Honor-ove tehnologije usmjerene na korisnika i naše predanosti u kreiranju inteligentnog svijeta za svakoga. Uz poboljšanu povezanost i značajke suradnje između uređaja, Honor MagicOS 7.1 stavlja korisnika u središte svih interakcija s uređajima, osnažujući ih da s Honor uređajima postignu još više", rekao je George Zhao, izvršni direktor Honor Device Co, Ltd.

Temeljen na Androidu 13, Honor MagicOS 7.1 nudi širok raspon pametnih značajki koje korisnicima omogućuju dodatno povećanje produktivnosti. Olakšavajući dijeljenje usluga između uređaja, MagicRing eliminira potrebu za ručnim povezivanjem koje je često prisutno u tradicionalnim rješenjima. Ova značajka omogućuje automatsko povezivanje više uređaja, uz upravljanje između uređaja, čime se olakšava istovremeno korištenje više zaslona. Osim prijenosa datoteka te primanja dolaznih poziva i obavijesti o porukama, ova suradnja između uređaja korisnicima omogućuje i korištenje istog seta tipkovnice i miša na više uređaja, pomažući im da svakodnevne zadatke rješavaju s iznimnom učinkovitošću.

„Unaprijeđeni Honor Notes dodaje podršku za novu gestu povlačenja tri prsta prema dolje za brzo označavanje informacija i uvodi PDF bilješke, sinkronizaciju zvuka i teksta kako bi poboljšao produktivnost korisnika koji su često u pokretu. Honor Notes također podržava sinkronizaciju podataka i suradnju između uređaja, pružajući veću praktičnost i osiguravajući da korisnici uvijek imaju pristup svojim bilješkama, bez obzira na to koji Honor uređaj imaju sa sobom“, zaključuju u Honoru.