HBO GO u Optima paketima - vrhunska zabava za cijelu obitelj!

HBO GO u Optima paketima - vrhunska zabava za cijelu obitelj!

HBO GO je namijenjen svima. I onima koji žive ubrzanim tempom života, a ne žele si uskratiti neprocjenjive trenutke uživanja, ali i onima koji svoju mirnu svakodnevicu žele začiniti pravom filmskom avanturom. Uz HBO GO uživat ćete u 6.700 sati vrhunskog sadržaja, hollywoodskim blockbusterima, hit serijama, najljepšim crtićima s prijevodom, ali i kontroverznim dokumentarcima i spektakularnim koncertima. Uživanje je zajamčeno, jer ako ste vikend namijenili cijeloj sezoni popularne serije ili vlastitom filmskom maratonu, onda promociju Optima paketa uz HBO GO ne smijete propustiti!

HBO GO je streaming usluga u kojoj možete uživati na Smart TV-u, računalu, igraćoj konzoli, tabletu ili mobitelu. Zato je HBO GO uključen u Optima pakete svim novim i postojećim korisnicima koji trebaju internet kao zasebnu uslugu ili ga žele u paketu s fiksnim telefonom. U svim Optima paketima internet je uvijek neograničen uz brzinu i do 60 Mbps, a u odabranim paketima s telefonom i razgovori prema svim mobilnim ili fiksnim mrežama su besplatni. Internet uz HBO GO dostupan je po cijeni od 159 kn/mj, a paket telefona i interneta s HBO GO uslugom možete dobiti već za 179 kn/mj. Ljeto je tu, a s njim i više vremena za naslove koje ste tijekom proteklih mjeseci propustili ili one koje uskoro očekujete. Izaberite svoje trenutke već sad i pronađite idealno mjesto u svom domu ili na odmoru. Jer HBO GO je uvijek uz vas! Više o ponudi https://www.optima.hr/akcija/HBO-GO-za-cijelu-obitelj

Još iz kategorije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

Otvorene su prijave za novu generaciju programera umjetne inteligencije

24.07.2021.

Dok se polaznici prve generacije programa prekvalifikacije za programera/ku umjetne inteligencije bliže kraju edukacije, AI Centar Lipik se priprema za nove prijave. Službeno su otvorene prijave za drugu generaciju, a sudeći prema prijašnjim prijavama, očekuje se još veći broj odaziv

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

Industrija e-učenja raste za 56 posto u prvom tromjesečju 2021. godine

24.07.2021.

Pandemija koronavirusa potaknula je mnoge ljude da se uključe u e-učenje i samo u Hrvatskoj je u prvom tromjesečju 2021. godine sektor e-učenja zabilježio 56 posto više prometa, dok je broj klijenata porastao za 94 posto u usporedbi s istim razdobljem 2020. godine, objavio je Payoneer, globalna platforma za međunarodna plaćanja.

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

EU digitalne COVID potvrde o cijepljenu od danas vrijede 270 dana

23.07.2021.

Trajanje ranije izdanih potvrda automatski se produžuje i nije potrebno ponovno podnositi zahtjev. Građani od ovoga tjedna mogu svoje potvrde pohraniti i u digitalni novčanik mobilne aplikacije CovidGO, koji brine i o statusu potvrda.