HBO GO u Optima paketima - vrhunska zabava za cijelu obitelj!

HBO GO u Optima paketima - vrhunska zabava za cijelu obitelj!

HBO GO je namijenjen svima. I onima koji žive ubrzanim tempom života, a ne žele si uskratiti neprocjenjive trenutke uživanja, ali i onima koji svoju mirnu svakodnevicu žele začiniti pravom filmskom avanturom. Uz HBO GO uživat ćete u 6.700 sati vrhunskog sadržaja, hollywoodskim blockbusterima, hit serijama, najljepšim crtićima s prijevodom, ali i kontroverznim dokumentarcima i spektakularnim koncertima. Uživanje je zajamčeno, jer ako ste vikend namijenili cijeloj sezoni popularne serije ili vlastitom filmskom maratonu, onda promociju Optima paketa uz HBO GO ne smijete propustiti!

HBO GO je streaming usluga u kojoj možete uživati na Smart TV-u, računalu, igraćoj konzoli, tabletu ili mobitelu. Zato je HBO GO uključen u Optima pakete svim novim i postojećim korisnicima koji trebaju internet kao zasebnu uslugu ili ga žele u paketu s fiksnim telefonom. U svim Optima paketima internet je uvijek neograničen uz brzinu i do 60 Mbps, a u odabranim paketima s telefonom i razgovori prema svim mobilnim ili fiksnim mrežama su besplatni. Internet uz HBO GO dostupan je po cijeni od 159 kn/mj, a paket telefona i interneta s HBO GO uslugom možete dobiti već za 179 kn/mj. Ljeto je tu, a s njim i više vremena za naslove koje ste tijekom proteklih mjeseci propustili ili one koje uskoro očekujete. Izaberite svoje trenutke već sad i pronađite idealno mjesto u svom domu ili na odmoru. Jer HBO GO je uvijek uz vas! Više o ponudi https://www.optima.hr/akcija/HBO-GO-za-cijelu-obitelj

Još iz kategorije

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

04.10.2022.

Apple će od 5. listopada cijene aplikacija u App Storeu i kupnje unutar njih povećati u svim zemljama i teritorijima koji koriste vaolutu euro. Ta povećanja, kako objašnjavaju u američkoj kompaniji, su rezultat trenutne slabosti eura u odnosu na američki dolar.

Dev Open Hour: IT stručnjaci u ulozi nastavnika i mentora novim generacijama developera

Dev Open Hour: IT stručnjaci u ulozi nastavnika i mentora novim generacijama developera

04.10.2022.

Područje informacijskih tehnologija zanimljivije je no ikada, a interes za takvim zanimanjima nikad nije bio veći pa se na edukacije iz ovog područja mnogi odlučuju i ako im karijerni put nije usko vezan uz IT, i to u okviru cjeloživotnog obrazovanja.

17. Advanced Technology Daysi na novoj lokaciji u Zagrebu krajem studenog

17. Advanced Technology Daysi na novoj lokaciji u Zagrebu krajem studenog

03.10.2022.

Advanced Technology Days, u IT zajednici prepoznati kao jedna od omiljenih tehnoloških konferencija, održat će se 29. i 30. studenog 2022. na novoj – staroj lokaciji, u Cinestar Arena centru u Zagrebu. U svom 17. izdanju konferencija će donijeti vrhunski sadržaj podijeljen u 5 paralelnih programskih smjerova tijekom dva dana te uživo okupiti domaće predstavnike IT zajednice u punom sastavu.