NOVE MOGUĆNOSTI

Glovo pokreće novu platformu za dostavljače i nudi im dodatne pogodnosti

Glovo pokreće novu platformu za dostavljače i nudi im dodatne pogodnosti

Glovo najavljuje pokretanje Glovo+ u Hrvatskoj, programa koji donosi nove pogodnosti i nagrade dostavljačima koji dostavljaju putem platforme, temeljem njihove lojalnosti i uspješnosti.

Zahvaljujući ovom potezu, dostavljači koji koriste platformu sada će imati pristup proširenom skupu prilagođenih benefita, nadovezujući se na postojeće koje donosi program "Obveza dostavljačima", niz društvenih i sigurnosnih benefita za dostavljače uveden u Hrvatskoj prije gotovo dvije godine.

Inicijativa Glovo+ ponudit će dostavljačima mogućnost pristupa dodatnim pogodnostima strukturiranim na nekoliko razina - brončana, srebrna, zlatna i dijamantna.

Oni će se postupno otključavati ovisno o postignutim razinama performansi i sastoje se od niza prilagođenih prednosti kao što su bonusi, oprema ili popusti kod partnera kao što su CityCoco Hrvatska, dm, Flixbus, ili Kako ide - Bike shop.

Stoga, program ima za cilj nagraditi angažman i lojalnost dostavljača, održavajući njihovu motivaciju i poboljšavajući njihovo iskustvo dostave i zadovoljstvo.

Testiran je kroz posljednji kvartal prošle godine u tri zemlje gdje Glovo posluje i rezultati su bili vrlo pozitivni. Najveći angažman primijećen je u dijamantnim i zlatnim razinama, pridonoseći značajnom poboljšanju od 15-20 posto u ukupnom zadržavanju i zadovoljstvu dostavljača.

Plan Glova je pokrenuti program na svim tržištima na kojima posluje tijekom ove godine.