NOVO PRIZNANJE

Gartner je Infobip prepoznao kao vodeću komunikacijsku platformu

Gartner je Infobip prepoznao kao vodeću komunikacijsku platformu

Analitičarska tvrtka Gartner proglasila je Infobip vodećim na tržištu komunikacijske platforme kao usluge (CPaaS). U prvom Gartnerovom magičnom kvadrantu za CPaaS, Infobip je prepoznat kao vodeći zbog svoje ukupne cjelovitosti vizije i sposobnosti izvršenja.

U svom izvješću Competitive Landscape CPaaS, Gartner je rekao: „Komunikacijska platforma kao tržište usluga razvija se izvan API-ja kako bi obuhvatila cijelo putovanje korisnika. Postojeći slučajevi upotrebe za razgovornu trgovinu proširuju se kako bi postali sve za razgovor."

U istom izvješću analitičar je preporučio da pružatelji usluga CPaaS moraju konstruirati ponudu korisničkog iskustva kao usluge (CXaaS) kako bi ciljali cijeli životni ciklus korisnika obuhvaćajući ne samo CPaaS, već i kontaktni centar, platformu za podatke o korisnicima (CDP) i konverzaciju. umjetna inteligencija (CAI), kao i orkestracija korisničkog putovanja.

Gartner je također preporučio pružateljima usluga: "ubrzajte vrijeme do vrijednosti za korisničko iskustvo (CX) pružanjem alata kao što su predlošci prilagođeni korisniku, 'rješenja u kutiji' za napredne slučajeve upotrebe, poboljšani vizualni graditelji i detaljna analitika putovanja."

“Vjerujemo da Gartnerovo priznanje odražava ulaganja koja ulažemo u pružanje inovativnih novih proizvoda i usluga uz naš globalni doseg i razmjer. Štoviše, naše akvizicije američkog teškaša za razmjenu poruka OpenMarket i VoIP pružatelja usluga Peerless Network učvrstile su našu superiornu poziciju u Americi uz našu vodeću ponudu na globalnom tržištu. Kao rezultat toga, nudimo globalno sveobuhvatno mjesto za višekanalne interakcije i komunikacije. Ali sada ne stajemo. Uz prognozu da će tržište CPaaS-a narasti na 30,6 milijardi dolara do 2026., držimo korak pod gasom kako bismo osigurali da ostanemo vodeća omnikanalna komunikacijska platforma s punim nizom za svaku platformu,” rekao je Silvio Kutić, izvršni direktor Infobipa.