Borba za Ligu prvaka

Borba za Ligu prvaka
DepositPhotos / Ilustracija

A1 Hrvatska nositelj je prava za UEFA Ligu prvaka u sezonama 2019./2020. i 2020./2021. tijekom kojih ljubitelji nogometa mogu uživati u više od 150 utakmica uživo, njihovim sažecima i epizodama Magazina Lige prvaka, ističu iz drugog po veličini domaćeg telekom operatera. Nakon što se mijenja nositelj prava od slijedeće godine upitali smo A1 Hrvatska što to znači za korisnike.

Kako ističu na upit ICTbusiness.info A1 Hrvatska radi na tome da nakon isteka prava Lige prvaka na PlanetSportu i španjolske nogometne lige (La Liga) na Sport Klubu svojim korisnicima i dalje osigura najatraktivnije nogometne sadržaje. U tom kontekstu pregovara i s vlasnikom Arena Sport televizije, nositeljem TV prava za Ligu prvaka i španjolsku nogometnu ligu za sezone 2021./2022. i nadalje, ističu uz A1 Hrvatska.

Podsjetimo, prema odluci UEFA-e, utakmice ovogodišnje završnice Lige prvaka odigrat će se u kolovozu uz prijenos utakmica u HD kvaliteti na PlanetSport kanalima na A1 TV platformama (A1 TV, B.net, A1 Xplore TV).