INTERNETSKA TRGOVINA

Amazonov Crni petak i Cyber ponedjeljak oborili rekorde

Amazonov Crni petak i Cyber ponedjeljak oborili rekorde
Depositphotos

 Kupci diljem svijeta kupili su više od milijardu artikala na Amazonu, a kupci su uštedjeli gotovo 70% više tijekom 11 dana ponuda u usporedbi s istim razdobljem prošle godine.

"Započeli smo blagdansku sezonu s Prime Big Deal Days u listopadu i produžili naš Black Friday i Cyber Monday događaj blagdanske kupnje na 11 dana kako bismo omogućili još više ponuda tijekom više dana kako bi kupnja bila praktičnija za kupce—pomažući im uštedjeti gotovo 70 % više nego u istom razdoblju prošle godine," rekao je Doug Herrington, izvršni direktor Worldwide Amazon Stores. "Mnogi su kupci koji još provjeravaju svoje popise za kupnju, a mi smo uzbuđeni što možemo najaviti da ćemo imati još milijune ponuda na širokoj izbor proizvoda koji dolaze, s novim ponudama koje padaju svaki dan do 24. prosinca, zajedno s brzim i praktičnim opcijama dostave.”

Iz tvrtke su rekli da su kupci naručili više od 500 milijuna artikala od neovisnih prodavača, od kojih su većina mala i srednja poduzeća. Među mnogim stvarima, kupci su kupili milijune Amazonovih uređaja, uključujući Fire TV, Echo i Ring, koji su bili najprodavaniji. Također su kupili više Climate Pledge Friendly artikala nego bilo koji prethodni Black Friday i Cyber Monday događaj blagdanske kupnje. Kupci su kupili više Amazon Renewed artikala nego bilo koji prethodni Black Friday i Cyber Monday događaj blagdanske kupnje.