Algebrini MBA seminari za poslovne ljude digitalnog doba

Algebrini MBA seminari za poslovne ljude digitalnog doba

Novo, digitalnim tehnologijama obilježeno vrijeme u kojem živimo i radimo, zahtjeva i potpuno novu vrstu poslovnih lidera. Dubinsko poznavanje mogućnosti koje pružaju nove tehnologije sada mora biti utkano u sve poslovne procese. Biti agilan više uistinu nije fraza nego uvjet opstanka. Razmišljati digitalno isto tako. Upravo stoga, Algebrin MBA tim osmislio je i pokrenuo niz seminara koji se fokusiraju na razumijevanje korištenja tehnoloških alata u određenim poslovnim područjima; od prodaje i marketinga, do pravnih znanosti ili ekologije.

Riječ je o seminarima koji su izuzetna prilika za stjecanje cjelovitog uvida u suvremene načine poslovanja. Seminari su strukturirani tako da polaznike u kraćem vremenskom roku i na sažet, ali informativan i promišljen način upoznaju s kompetencijama neophodnim za uspješno poslovanje u uvjetima digitalne tranformacije.

Jedan od najuspješnijih Algebrinih seminara svakako je Legal Technologist. Namijenjen je pravnim i srodnim odjelima velikih i većih kompanija; pravnicima, odvjetnicima, pravnim stručnjacima, akademskoj zajednici, svima koji se bave pravom, pravnom regulativom i znanošću, a svjesni su dubinskih promjena koje i u ovom području nosi primjena novih tehnologija. Seminar su osmislili i vode ga Mladen Vukmir, Marko Porobija i Martin Hren - pravni stručnjaci koji zajedno na najbolji mogući način spajaju iskustvo, znanje, pravne kompetencije i kreativan pristup korištenju digitalnih tehnoloških alata na području prava.

Seminar pruža uvid u primjenu Blockchaina, pametnih ugovora, umjetne inteligencije u okvirima pravnih procesa, preispituje primjenjivosti temeljnih pravnih postulata, ali i nove, još neregulirane situacije. Poseban naglasak seminar stavlja na nove regulativne okvire kojima se EU ubrzano prilagođava uvjetima digitalne ekonomije, ali i na usklađivanje poslovanja s operativnim modelima velikih tehnoloških kompanija poput Googlea, Amazona ili Facebooka.

Sales Transformation također se izdvaja jedinstvenim pristupom temi prodaje u trenutku njene potpune digitalne trasformacije. Naime, svi smo svjesni toga koliko se radikalno promijenio način na koji kupujemo ili se informiramo o proizvodu ili usluzi koju želimo kupiti.

Onaj tko prodaje, danas mora savladati nove prodajne tehnologije i digitalne alate koji su postali neizostavan dio prodajnog procesa. Sales Transformation seminar zato nudi neposredan i aktualan pregled specifičnosti prodaje i prodajnih procesa u uvjetima digitalno transformirane ekonomije, te pregled osnovnih prodajnih znanja za izazove koji stoje pred svima u “Sales“ svijetu. Seminar vodi Vedran Sorić, prodajni stručnjak i nadahnuti predavač koji iz vlastitog iskustva poznaje svaki element prodajnog procesa.

Saznajte više o ovim, ali i o ostalim Algebrinim MBA seminarima, kontaktirajte MBA tim i budite oni koji promišljaju i predvode digitalnu tranziciju u svom poslovnom okruženju.