“Aj ti razvali“: Prijavite se za program IT juniora i započnite karijeru u insurtechu

“Aj ti razvali“: Prijavite se za program IT juniora i započnite karijeru u insurtechu

Otvorene su prijave za “Aj ti razvali“, drugu generaciju pripravničkog programa koji je pokrenulo Croatia osiguranje. Riječ je o programu koji je namijenjen za IT juniore koji žele startati svoju karijeru u području insurtecha. Pripravništvo u Croatia osiguranju traje godinu dana, a polaznicima donosi najbolje od dvaju svjetova: opuštenost i inovativnost IT-ja, te sigurnost i stabilnost velike kompanije koja je lider u svom području.

Svi koji se prijave za pripravništvo imat će priliku raditi na velikom projektima te se razvijati uz iskusan IT tim koji čini više od 120 vrhunskih stručnjaka. Oni najuspješniji, nakon godinu dana pripravništva mogu nastaviti svoju karijeru u IT odjelu kao testeri, developeri i poslovni analitičari ili se mogu razvijati u nekom drugom odjelu Croatia osiguranja.

Odličan početak karijere

Tijana Martinčić, David Ferčak i Ana Prkačin među prvima su završili program za IT juniore. Kao neke od glavnih prednosti ovog pripravničkog programa istaknuli su mogućnost usmjerenja u različita područja IT-a, što im je omogućilo nezaboravno radno iskustvo i odličan početak karijere, a sve u super radnoj atmosferi te uz podršku iskusnih mentora.

“Aj ti razvali činio mi se kao sjajna prilika za razvoj karijere“, kaže David koji danas u Croatia osiguranju radi kao poslovni analitičar. Nakon početnog uhodavanja i onboarding razdoblja koje traje tri mjeseca, IT juniori u Croatia osiguranju imat će fleksibilno radno vrijeme, uz mogućnost remote rada po dogovoru s timom. “To mi je jako bitno jer nakon posla stignem i na trening“, napominje Ana, također poslovna analitičarka.

Super početna plaća

Iako se radi o pripravničkom programu, svakog pripravnika očekuje i super početna plaća. Oni koji ispune ciljeve, imat će bruto plaću u iznosu od 10.000 kuna, a ako ciljevi budu premašeni, plaća može biti čak i veća. “Ne dvojite i prijavite se jer vas čeka super radna atmosfera, a i plaća je super“, poručuje Tijana,  softverska inženjerka u integracijskom timu Croatia osiguranja.

Ako ste sami zainteresirani za IT sektor ili poznajte nekoga tko je entuzijast za insurtech i želi pripravništvo u vodećoj osiguravateljnoj kompaniji na tržištu, podijelite s njima informaciju o prijavama koje traju do 18.12.

Više informacija o prijavama na program pripravništva “Aj ti razvali“ moguće je pronaći na https://www.zivotucroatiji.hr/otvorene-pozicije/it-junior/