MOBILNA PLAĆANJA

Aircash predstavlja Apple Pay svojim korisnicima

Aircash predstavlja Apple Pay svojim korisnicima
Ilustracija

Aircash mobilni novčanik objavljuje uvođenje Apple Paya, revolucionaran način plaćanja koji korisnicima omogućuje da maksimalno iskoriste sve prednosti svojih Apple uređaja.  Ovaj inovativni sustav plaćanja koristi iPhone kako bi osigurao da svaka transakcija bude sigurna i privatna. Umjesto predaje kartica drugoj osobi, dodirivanja fizičkih tipki ili razmjene gotovine, korisnici jednostavno približe svoj iPhone ili Apple Watch terminalu za plaćanje i izvrše beskontaktno plaćanje.

Svaka kupnja putem Apple Paya osigurana je autentifikacijom putem Face ID-a, Touch ID-a ili lozinke uređaja, zajedno s jedinstvenim dinamičnim sigurnosnim kodom koji se koristi jednom. Apple Pay je prihvaćen u širokom spektru trgovina, uključujući restorane, kafiće, maloprodajne trgovine, ljekarne, taksije i mnoga druga mjesta.

Apple Pay ne samo da olakšava plaćanje na prodajnim mjestima, već i na internetu i u aplikacijama, omogućujući korisnicima sigurne, brze i praktične online kupnje. Ova praktičnost posebno dolazi do izražaja kod plaćanja dostave hrane i namirnica, internetske kupovine, prijevoza i parkiranja, među ostalim.

Sigurnost i privatnost su u središtu Apple Paya. Korištenjem kreditne ili debitne kartice s Apple Payom, stvarni brojevi kartica ne pohranjuju se na uređaju niti na Appleovim poslužiteljima. Umjesto toga, dodjeljuje se jedinstveni broj računa uređaja, šifriran i sigurno pohranjen u Secure Elementu, certificiranom čipu industrijskog standarda, dizajniranom za sigurno čuvanje informacija o plaćanju na uređaju.

Postavljanje Apple Paya je jednostavno. Korisnici u Aircash aplikaciji odaberu karticu koju žele koristiti i dodaju je u Apple Wallet klikom na odgovarajuću opciju. Nakon toga, slijede jednostavne upute u Apple Wallet aplikaciji.

Dodavanjem kartice na iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac, korisnici mogu odmah početi koristiti Apple Pay na tom uređaju, nastavljajući uživati u svim nagradama i pogodnostima koje nudi Aircash Mastercard.