Orange vodeći po 5G mrežama u Francuskoj

Orange vodeći po 5G mrežama u Francuskoj

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Najnoviji podaci OpenSignala pokazuju kako je prema analizi po 5G mrežama u Francuskoj najbolji Orange. Njihovi podaci pokazuju kako je prosječna brzina koju su doživjeli Orange korisnici bile više od 90 Mbps brže od drugoplasiranog SFR rezultata od 207,8 Mbps. Što je još impresivnije, Orangeov pobjednički rezultat bio je dvostruko veći od brzina koje su vidjeli korisnici s Bouyguesom (144,8 Mbps) i Free Mobile (142,1 Mbps), tvrde analitičari OpenSignala.

Za Orange je važno, pojašnjavaju analitičari da je u prethodnim izvješćima, Orange morao podijeliti provo mjesto kada je riječ o 5G video streaming, ali sada je osvojio ocjenu 77,6 na ljestvici od 100 bodova. Ovo je jedini rezultat koji je ocijenjen kao Izvrsno (75 ili više bodova), što znači da postoji vrlo dosljedno korisničko iskustvo za sve korisnike, pružatelje video streaminga i testirane rezolucije, zaključuju analitičari.

Još iz kategorije

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

HT osvojio obje umlaut 'Best in Test' nagrade za vodeću mobilnu i fiksnu mrežu

30.06.2022.

Hrvatski Telekom učvrstio je svoj položaj vodeće mreže u Hrvatskoj osvojivši ponovno obje nagrade za najbolju i najbržu fiksnu i mobilnu mrežu, objavili su iz najjačeg domaćeg telekom operatora. Nagrade su rezultat analize više od 39 milijuna uzoraka ukupno, prikupljenih od svih pružatelja fiksnih i mobilnih usluga u Hrvatskoj u razdoblju od šest mjeseci, između prosinca 2021. i lipnja 2022, tvrde u HT-u.

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

Novi je glavni direktor za financije A1 Hrvatska i A1 Makedonija Goran Angjeleski

29.06.2022.

Nakon tri godine provedene u A1 Hrvatska na poziciji glavnog direktora za financije Goran Manestar nastavio je karijeru izvan kompanije, a na njegovo mjesto dolazi Goran Angjeleski, koji je bio direktor financija i kontrolinga u A1 Makedoniji. Goran Angjeleski poziciju glavnog direktora za financije klastera A1 Hrvatska i A1 Makedonija preuzima od 1. srpnja 2022.

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

MWC ostaje u Barceloni sve do 2030

27.06.2022.

Barcelona će ostati mjesto održavanja najvećeg svjetskog sajma mobilne telefonije io industrije MWC barem do 2030. godine. Udruga mobilne industrije i organizator događaja GSMA objavila je da je dogovor danas napravljen na sastanku Upravnog odbora u Kuala Lumpuru.