Idealna Black Friday ponuda iz Iskona

Idealna Black Friday ponuda iz Iskona

S dolaskom nižih temperatura, kućni ugođaj i zabava postaju nam sve važniji. Iskonova Black Friday ponuda, koja donosi 12 mjeseci gratis filmova i serija, sjajna je prilika za naoružanje sadržajima koji će nas uveseljavati ove jeseni i zime.

Ponuda se odnosi na novu Iskon.Play TV uslugu, posebnu po tome što radi na mrežama svih operatora, dolazi bez ugovorne obveze te se lako prenosi na bilo koju lokaciju s internetom. Jedna od njenih najvećih posebnosti je ipak mogućnost da aktiviramo i plaćamo isključivo paketiće kanala koji nam se sviđaju.

U ponudi su razni informativni, sportski, zabavni i dječji paketići, sastavljeni od više TV kanala. Iskon.Play TV za svoje korisnike neprestano kreira i posebne MIX-eve po promotivnim cijenama.

Trenutno je aktualan MIX koji za 30 kuna mjesečno sadrži: sve domaće kanale (HRT, RTL, Nova, N1), RTL Premium, Dokumentarne, Zabavne i Glazbene kanale te osnovni Sportski paketić (ArenaSport 1 i 2 te SPTV).

Potpuno besplatno, na razdoblje od 12 mjeseci kao dio Black Friday ponude, ovim paketićima dodajemo još Filmove, Serije te streaming servis Pickbox Now. Riječ je o ukupno 14 visokokvalitetnih kanala, među kojima su i popularni CineStar TV programi, te dodatnom servisu (Pickbox Now) koji nudi pregršt omiljenih dramskih, akcijskih i kriminalističkih serija te filmova za „binđanje“ i „streamanje“ po želji.

Iskon.Play TV može se po želji nadograditi i Dječjim paketićem kanala (10 kuna mjesečno) te premium sportskim kanalima (uključujući Arene i nove MaxSport kanale), a sve se brzo odabire i naručuje online na stranicama Iskona: https://www.iskon.hr/Televizija/O-Iskon.Play-TV-u.

Prilikom kupovine, odabiremo i želimo li svoj Iskon.Play TV gledati na Android TV sticku koji nam stiže na kućnu adresu ili pak samo preuzeti Iskonovu Android TV (8+) aplikaciju. U slučaju odabira aplikacije, Black Friday ponudu možemo početi koristiti u roku od samo 30-ak minuta od kupnje. Odaberemo li stick, vrijeme čekanja „produljuje“ se na oko 5 radnih dana.

Svi detalji i narudžbe: https://www.iskon.hr/Televizija/O-Iskon.Play-TV-u

Još iz kategorije

EK u veljači najavljuje promjene i pomoć telekomima u uvođenju 5G mreže

EK u veljači najavljuje promjene i pomoć telekomima u uvođenju 5G mreže

27.01.2023.

Novi prijedlog Europske komisije, koji bi trebao biti objavljen u veljači, opisat će promjene postojećih propisa kako bi se operaterima pomoglo s troškovima uvođenja 5G. Prema medijskim izvješćima, ovo će biti dio šireg plana da svi građani imaju pristup gigabitnoj povezivosti do 2030. godine.

HT gradi širokopojasni pristup internetu na području Grada Dubrovnika i općina Dubrovačko primorje, Konavle te Župa dubrovačka

HT gradi širokopojasni pristup internetu na području Grada Dubrovnika i općina Dubrovačko primorje, Konavle te Župa dubrovačka

26.01.2023.

Najjači domaći telekom operator HT započeo je projekt izgradnje optičke infrastrukture na području Grada Dubrovnika i općina Dubrovačko primorje, Konavle te Župa dubrovačka, čime će na utvrđenih 9.065 'bijelih' adresa na ovom području biti omogućen brzi (+40 Mbit/s) i ultra-brzi (+100 Mbit/s simetrično) širokopojasni pristup internetu.

Telemach spajanjem Rijeke na 10 Giga optičku mrežu zaokružuje prvi val investicijskog ciklusa u velikim gradovima

Telemach spajanjem Rijeke na 10 Giga optičku mrežu zaokružuje prvi val investicijskog ciklusa u velikim gradovima

25.01.2023.

10 Giga optička mreža već danas je dostupna za preko 100.000 kućanstava u Zagrebu, Splitu, Zadru, Osijeku i Rijeci, a njezina prednost su internetske brzine kakvima se mogu pohvaliti stanovnici Singapura, New Yorka i Ženeve, ističu iz trećeg po veličini domaćeg telekoma Telemach Hrvatska.