HT-ova tarifa za digitalne nomade

HT-ova tarifa za digitalne nomade

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Jedna od velikih prednosti koje tehnologija pruža je što danas za obavljanje posla ne moramo nužno biti vezani uz stol, ured pa čak ni zemlju, a s prijenosnim računalom, tabletom ili pametnim telefonom te pouzdanom internetskom vezom moguće je raditi bilo gdje u svijetu, a Hrvatska je odličan izbor, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma operatora Hrvatskog Telekoma koji je predstavio tarifu za digitalne nomade.

„Kako bi podržao brzorastuću zajednicu digitalnih nomada i omogućio im kvalitetne uvjete za rad Hrvatski Telekom pripremio je paket 'Unlimited Internet' koji je jednostavno aktivirati. Sve što digitalni nomadi trebaju jest na stranici, zatražiti ovaj paket i on im dolazi na odabranu adresu. Time se korisniku na jednostavan način omogućuje nadoplata i korištenje kartice za duži boravak u Hrvatskoj“, ističu iz najjačeg domaćeg telekoma.

Zbog jednostavnosti korištenja i činjenice da nije potrebna ugovorna obveza paket 'Unlimited Internet' idealan je upravo za sve digitalne nomade koji žive život u pokretu. Paket je moguće aktivirati prvo na razdoblje od jednog tjedna za cijenu od 85 kuna i u toj tjednoj ponudi je pritom uključeno sedam dana neograničenog surfanja, a SIM kartica se aktivira kod prvog spajanja na internet te se odmah po aktivaciji može koristiti opcija neograničenog surfanja. Na svaku daljnju reaktiviranu Flat Surf opciju, korisnici ostvaruju 20 kuna popusta tako da tada cijena te opcije iznosi 60 kuna tjedno. Prilikom nadoplata korisnik može odjednom uplatiti maksimalno 2000 kuna, dovoljno čime je pokriveno nešto više od osam mjeseci.

Procjenjuje se kako je na svijetu 4,8 milijuna osoba koje su se na neki način opredijelile za digitalno-nomadski stil života, a čak 17 milijuna ljudi teži k njemu. Uzimajući u obzir karakteristike takvog stila života, mobilnost, fleksibilnost, kreiranje vlastitog rasporeda i odabir lokacije rada, Hrvatski Telekom digitalnim nomadima želi omogućiti brzu i stabilnu internetsku vezu u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu, a koja im je ključna za obavljanje posla.

„Svakodnevno osluškujemo tržište i potrebe naših korisnika te smo paketom 'Unlimited Internet' željeli olakšati rad digitalnim nomadima koji su već u Hrvatskoj, a onima koji razmatraju Hrvatsku kao destinaciju iz koje mogu raditi pokazati da je to s jednom od 10 najbržih mobilnih mreža na svijetu ne samo moguće, nego i odličan izbor“ “, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike Hrvatskoga Telekoma.

Još iz kategorije

Telemach Hrvatska kreće s uslugama u fiksnoj mreži

Telemach Hrvatska kreće s uslugama u fiksnoj mreži

10.05.2021.

Telemach Hrvatska spreman je korisnicima ponuditi pristup prvoj hrvatskoj 10 Giga optičkoj mreži, uz tri paketa koja kombiniraju superbrzi internet i fiksnu telefoniju na najbržoj mreži u zemlji, tvrde u trećem po veličini domaćem telekom operatoru.

Hrvatski telekom implementirao besplatan WiFi internet u gradu Samoboru i općinama Pučišća, Tounj i Trpanj

Hrvatski telekom implementirao besplatan WiFi internet u gradu Samoboru i općinama Pučišća, Tounj i Trpanj

08.05.2021.

Najjači domaći telekom operator Hrvatski Telekom implementirao je besplatan WiFi Internet u Gradu Samoboru i općinama Pučišća, Tounj i Trpanj, čime je građanima i posjetiteljima tih mjesta omogućen pristup internetu na javnim lokacijama. Samoboru, Pučišćima,Tounju i Trpnju su u sklopu inicijative Europske komisije WiFi4EU dodijeljeni vaučeri u iznosu od 15.000 eura, a zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnji s Hrvatskim Telekomom, za realizaciju ovog projekta odabrali su upravo HT kao pouzdanog tehnološkog partnera i najboljeg izvođača radova.

Nastavak izgradnje optičke mreže u iščekivanju dolaska 5G

Nastavak izgradnje optičke mreže u iščekivanju dolaska 5G

06.05.2021.

U ovom trenutku A1 Hrvatska ima ukupno 14 tisuća kilometara gradske i međugradske optičke mreže, ističe za ICTbusiness.info Vladimir Skender, direktor planiranja i razvoja mreže A1 Hrvatska i dodaje da danas u fiksnoj infrastrukturi imaju s optičkom mrežom u više od 55 gradova diljem Hrvatske pokriveno 560.000 kućanstava.