Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Budi se novi dan, sunce se tek probija na obzoru, a mala ekipa kreće na put. Posljednji dogovori, mobiteli zvone, poruke se razmjenjuju. Ništa se ne smije zaboraviti jer pred njima je dug put, petstotinjak kilometara automobilom, malo brodom, pa opet automobilom. Posljednji dogovor pada u trenu kada se napokon pojavilo sunce. Sada je 5 sati i 45 minuta i vrijeme je da se krene na novi posao.

Mala građevinska tvrtka dobila je novi posao na jednom jadranskom otoku - gradnju vile. Trenutno ih je samo četvorica, s nekoliko kooperanata, no možda ih ovaj posao lansira dalje. Zasad je tu komunikacija mobitelom, a za dogovor s arhitektonskim uredom imaju i prijenosni internet. Oprema za komunikaciju je odavno u pogonu, posljednje se kutije stavljaju u kombi i vrijeme je za polazak.

Upravo ovakav scenarij može biti podloga za priču o mobilnosti radnika, novim mogućnostima koje malim timovima od dva do četiri člana, bilo da je riječ o tvrtkama ili obrtnicima, nudi Tele2 Hrvatska.

Zahvaljujući tarifi BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB, Tele2 za samo 98 kuna mjesečno po članu tima + PDV nudi poslovnim timovima neograničeni internet, razgovore i poruke.

Kako bi u potpunosti bili mobilni, uz ovu tarifu, na raspolaganju su im i Huawei P20 Pro i 3 Xiaomi Redmi 6A za samo 160 kuna mjesečno + PDV. Ovi mobilni uređaji timu daju velike mogućnosti za komunikaciju, dugotrajnost trajanja baterije i prije svega fleksibilnost u radu zahvaljujući IP67 certifikatu.

IP67 certifikat donosi velike prednosti u radu na terenu jer ova "6" označava potpunu zaštitu od prašine, a znamenka "7" pokazuje koliko je telefon otporan na vodu. U ovom slučaju to je mogućnost da mobilni uređaj preživi privremeno uranjanje u vodu – vodootporan je do 1m dubine i oko 30 minuta, pod uvjetom da je uređaj pravilno zatvoren.

Osim za rad na terenu, mobilni uređaj s otpornošću na prašinu i tekućinu idealan je za, osim već naše spomenute građevinare, za mnoge male tvrtke i obrtnike kao što su frizeri, stolari ili postolari.

Još iz kategorije

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

Trump zabranio američkim telekomima kupovinu kineske opreme

17.05.2019. komentiraj

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump potpisao naredio je zabranu američkim kompanijama da koriste stranu telekomunikacijsku opremu za koju se vjeruje kako predstavlja bilo kakav rizik po nacionalnu sigurnost.

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

Ericsson ConsumerLab ruši mitove o značaju 5G za korisnike

16.05.2019. komentiraj

Ericsson je objavio novo ConsumerLab izvješće pod nazivom 5G Consumer Potential, koje razbija mitove o značaju 5G za potrošače i opisuje mogućnosti koje su dostupne pružateljima komunikacijskih usluga.

Deutsche Telekom i Ericsson pogurali mikrovalni link na brzinu iznad 100Gbps

Deutsche Telekom i Ericsson pogurali mikrovalni link na brzinu iznad 100Gbps

15.05.2019. komentiraj

Deutsche Telekom i Ericsson nastavljaju probijati granice pa su nakon uspješnog povezivanja bežične konekcije brzine 40Gbps uspjeli i povezati brzinu višu od 100Gbps na udaljenosti od 1,5 kilometara. Zbilo se to u Ateni i korišten je Ericssonov Mini-Link 6352, temeljen na mikrovalnim rješenjima.