Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Budi se novi dan, sunce se tek probija na obzoru, a mala ekipa kreće na put. Posljednji dogovori, mobiteli zvone, poruke se razmjenjuju. Ništa se ne smije zaboraviti jer pred njima je dug put, petstotinjak kilometara automobilom, malo brodom, pa opet automobilom. Posljednji dogovor pada u trenu kada se napokon pojavilo sunce. Sada je 5 sati i 45 minuta i vrijeme je da se krene na novi posao.

Mala građevinska tvrtka dobila je novi posao na jednom jadranskom otoku - gradnju vile. Trenutno ih je samo četvorica, s nekoliko kooperanata, no možda ih ovaj posao lansira dalje. Zasad je tu komunikacija mobitelom, a za dogovor s arhitektonskim uredom imaju i prijenosni internet. Oprema za komunikaciju je odavno u pogonu, posljednje se kutije stavljaju u kombi i vrijeme je za polazak.

Upravo ovakav scenarij može biti podloga za priču o mobilnosti radnika, novim mogućnostima koje malim timovima od dva do četiri člana, bilo da je riječ o tvrtkama ili obrtnicima, nudi Tele2 Hrvatska.

Zahvaljujući tarifi BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB, Tele2 za samo 98 kuna mjesečno po članu tima + PDV nudi poslovnim timovima neograničeni internet, razgovore i poruke.

Kako bi u potpunosti bili mobilni, uz ovu tarifu, na raspolaganju su im i Huawei P20 Pro i 3 Xiaomi Redmi 6A za samo 160 kuna mjesečno + PDV. Ovi mobilni uređaji timu daju velike mogućnosti za komunikaciju, dugotrajnost trajanja baterije i prije svega fleksibilnost u radu zahvaljujući IP67 certifikatu.

IP67 certifikat donosi velike prednosti u radu na terenu jer ova "6" označava potpunu zaštitu od prašine, a znamenka "7" pokazuje koliko je telefon otporan na vodu. U ovom slučaju to je mogućnost da mobilni uređaj preživi privremeno uranjanje u vodu – vodootporan je do 1m dubine i oko 30 minuta, pod uvjetom da je uređaj pravilno zatvoren.

Osim za rad na terenu, mobilni uređaj s otpornošću na prašinu i tekućinu idealan je za, osim već naše spomenute građevinare, za mnoge male tvrtke i obrtnike kao što su frizeri, stolari ili postolari.

Još iz kategorije

Najveće razlike između 4G i 5G mreža

Najveće razlike između 4G i 5G mreža

24.01.2020. komentiraj

Mobilne mreže pete generacije (5G) postale su stvarnost i ono što mnoge zanima jest kad će biti moguće u njihovom području, a potom i koje sve prednosti nose pred prethodnom generacijom. Odgovor je - mnoge i značajne. Ali, krenimo redom stavku po stavku kako bismo bolje prikazali ključne razlike.

Kreće 5G u Hrvatskoj telekomi i ministarstvo jako zadovoljni

Kreće 5G u Hrvatskoj telekomi i ministarstvo jako zadovoljni

23.01.2020. komentiraj

Nakon što je Vlada na svojoj današnjoj sjednici donijela odluku o tome da Osijek bude prvi 5G grad upitali smo domaće telekom Hrvatski Telekom, A1 Hrvatska i Tele2 Hrvatska kako oni gledaju na uvođenje nove generacije mobilnih mreža i što žele kada je riječ o mrežama u koje se polažu velike nade jer donose visoke brzine i jako mali odziv mreže što donosi mnoštvo sasvim novih primjena.

Vlada RH donijela odluku da Osijek prvi 5G grad u Hrvatskoj

Vlada RH donijela odluku da Osijek prvi 5G grad u Hrvatskoj

23.01.2020. komentiraj

Na današnjoj sjednici Vlade RH donesena je odluka i to na prijedlog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture da Osijek postane prvi 5G grad u Hrvatskoj. Nakon što je Vlada potvrdila ovaj zaključak prema kojem će se do 31. prosinca 2020. godine izgraditi 5G mreža i pustiti u komercijalni rad 5G usluge i o tome obavijestiti institucije Europske unije.