Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Biti mobilan u biznisu danas je prednost

Budi se novi dan, sunce se tek probija na obzoru, a mala ekipa kreće na put. Posljednji dogovori, mobiteli zvone, poruke se razmjenjuju. Ništa se ne smije zaboraviti jer pred njima je dug put, petstotinjak kilometara automobilom, malo brodom, pa opet automobilom. Posljednji dogovor pada u trenu kada se napokon pojavilo sunce. Sada je 5 sati i 45 minuta i vrijeme je da se krene na novi posao.

Mala građevinska tvrtka dobila je novi posao na jednom jadranskom otoku - gradnju vile. Trenutno ih je samo četvorica, s nekoliko kooperanata, no možda ih ovaj posao lansira dalje. Zasad je tu komunikacija mobitelom, a za dogovor s arhitektonskim uredom imaju i prijenosni internet. Oprema za komunikaciju je odavno u pogonu, posljednje se kutije stavljaju u kombi i vrijeme je za polazak.

Upravo ovakav scenarij može biti podloga za priču o mobilnosti radnika, novim mogućnostima koje malim timovima od dva do četiri člana, bilo da je riječ o tvrtkama ili obrtnicima, nudi Tele2 Hrvatska.

Zahvaljujući tarifi BIZNIS EKIPNA s opcijom BEZBROJ GB, Tele2 za samo 98 kuna mjesečno po članu tima + PDV nudi poslovnim timovima neograničeni internet, razgovore i poruke.

Kako bi u potpunosti bili mobilni, uz ovu tarifu, na raspolaganju su im i Huawei P20 Pro i 3 Xiaomi Redmi 6A za samo 160 kuna mjesečno + PDV. Ovi mobilni uređaji timu daju velike mogućnosti za komunikaciju, dugotrajnost trajanja baterije i prije svega fleksibilnost u radu zahvaljujući IP67 certifikatu.

IP67 certifikat donosi velike prednosti u radu na terenu jer ova "6" označava potpunu zaštitu od prašine, a znamenka "7" pokazuje koliko je telefon otporan na vodu. U ovom slučaju to je mogućnost da mobilni uređaj preživi privremeno uranjanje u vodu – vodootporan je do 1m dubine i oko 30 minuta, pod uvjetom da je uređaj pravilno zatvoren.

Osim za rad na terenu, mobilni uređaj s otpornošću na prašinu i tekućinu idealan je za, osim već naše spomenute građevinare, za mnoge male tvrtke i obrtnike kao što su frizeri, stolari ili postolari.

Još iz kategorije

HAKOM donio nove odluke značajne za korisnike elektroničkih komunikacijskih usluga

HAKOM donio nove odluke značajne za korisnike elektroničkih komunikacijskih usluga

12.07.2019. komentiraj

Vijeće Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM-a) na sjednici održanoj u petak, 12. srpnja donijelo je dvije odluke značajne za korisnike elektroničkih komunikacijskih usluga. Donesena je odluka o dodjeli dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra trgovačkom društvu Odašiljači i veze i to za multiplekse M1 i M2 na području Republike Hrvatske i L1 na lokalnim područjima.

INTERVJU: Tehnologija nije jedina koja čini razliku

INTERVJU: Tehnologija nije jedina koja čini razliku

11.07.2019. komentiraj

Telekom industrija danas je suočena s izazovima modernizacije i prelaska na 5G u mobilnim mrežama, optike u fiksnim mrežama i sve manjoj lojalnosti korisnika, pa smo o svemu tome razgovarali s Ivanom Marković, glavnom direktoricom za privatne korisnike A1 Hrvatska.

HT za 3,2 milijuna podigao sustav pametnog parkinga u Dubrovniku, a gradonačelnik najavio i električna taksi vozila od sljedeće godine

HT za 3,2 milijuna podigao sustav pametnog parkinga u Dubrovniku, a gradonačelnik najavio i električna taksi vozila od sljedeće godine

10.07.2019. komentiraj

Projektom vrijednim 3,2 milijuna kuna, čiji je nositelj bio Hrvatski Telekom, realiziran je projekt implementacije pametnog parkinga na području cijelog Dubrovnika, zahvaljujući čemu je postavljeno  1900 senzora s ciljem lakšeg pronalaska slobodnog parkirnog mjesta i smanjenja prometnih gužvi.