Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

Vaše poslovanje je sigurno, a rad od kuće nikad nije bio jednostavniji

Promjene u uvjetima poslovanja, poput rada od kuće, postavljaju nove, dosad neviđene izazove za tvrtke i organizacije. Iako se u posljednje vrijeme poslovni svijet naizgled uvelike preselio na online platforme, istraživana pokazuju da čak 98% ispitanika nailazi na poteškoće prilikom korištenja usluga i alata za remote način rada (Global WorkForce Survey 2020). Jednako tako, pokazalo se da napredna, inteligentna user friendly rješenja za poslovanje mogu pospješiti poslovanje i unaprijediti suradnju s partnerima i klijentima.

Osim same logistike, za uspješan rad na daljinu potrebno je riješiti pitanja poput sigurnosti, pohrane podataka, brzine, kvalitete komunikacije. Sve se to vrlo jednostavno rješava modernom tehnologijom za glatko i uspješno poslovanje današnjice.

KING ICT nudi paletu naprednih Cisco Business Resiliency rješenja i alata koji pružaju otpornost poslovanja i omogućuju neometani rad zaposlenika neovisno o industriji u kojoj tvrtka djeluje i bez obzira na promjene vanjskih uvjeta, a djelatnicima omogućuju sigurno i efikasno obavljanje posla sa svake lokacije. Alati su osmišljeni na način da eliminiraju distrakcije, instinktivni, prilagođeni korisniku i jednostavni za korištenje.

Stručnjaci KING ICT-a pomoći će u implementaciji rješenja Cisco Secure Remote Workforce koja uključuju:

Secure Collaboration - sigurne i pouzdane alate za online sastanke te kanale komunikacije za brzu i zaštićenu razmjenu poruka i poziva

Remote Worker Security - sigurnosna rješenja za zaštitu koja uključuju višefaktorsku autentifikaciju, VPN pristup i obranu od hakerskih napada

Remote Network Hardware - Cisco i Meraki uređaje za WAN ili WiFi za sigurno i pouzdano proširenje korporativne mreže do kućnih ureda

Ciscova rješenja omogućit će i brz i bezbolan povratak u ured, zato je tu Cisco Trusted Workplace rješenje koje donosi visokokvalitetnu infrastrukturu koja se jednostavno prilagođava svakoj promjeni i omogućuje jednostavnu kolaboraciju između udaljenih timova, lokacija i organizacija.

Ciscova Business Resiliency rješenja možete isprobati besplatno i uvjeriti se kako, uz pravu tehnologiju baziranu na principu umjetne inteligencije, home office vrlo lako može postati najbolji ured s najvećom stopom efikasnosti.