Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Span je objavio da je osvojio nagradu Microsoft Ukraine Partner of the Year 2022. Tvrtka je nagrađena među svjetskim vrhunskim Microsoftovim partnerima za demonstriranje izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologiji.

“Sretni smo svaki put kada dobijemo nagradu za svoj rad, ali ovaj put smo zaista ponosni, jer to prepoznaje naš trud tijekom brutalne agresije na domovinu naših prijatelja”, rekao je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Span grupe .

“Rano ujutro 24. veljače odlučili smo se usredotočiti na pomoć Ukrajini koliko god možemo u područjima u kojima najbolje poznajemo, oblaku i sigurnosti. Podaci i komunikacija su krvotok suvremenog poslovanja, stoga pomažemo našim ukrajinskim klijentima i prijateljima da migriraju i posluju u sigurnom okruženju oblaka”, rekao je Dujmović.

Nagrada Microsoft Partner of the Year priznaje se Microsoftovim partnerima koji su tijekom prošle godine razvili i isporučili izvanredne Microsoftove aplikacije, usluge i uređaje. Nagrade su podijeljene u različite kategorije, a dobitnici su birani iz više od 3900 prijavljenih nominacija iz više od 100 zemalja svijeta. Span je bio prepoznat po pružanju izvanrednih rješenja i usluga u Ukrajini.

"Čast mi je objaviti pobjednike i finaliste nagrade Microsoft Partner of the Year 2022", rekao je Nick Parker, korporativni potpredsjednik Globalnih partnerskih rješenja u Microsoftu. "Ovi su partneri bili izvanredni među iznimnom skupinom nominiranih i stalno sam impresioniran njihovom inovativnom upotrebom Microsoft Cloud tehnologija i utjecajem na njihove klijente", zaključio je Parker.

Još iz kategorije

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

N-able predstavlja N-sight RMM – sve-u-jednom platformu za davatelje upravljanih usluga

10.08.2022.

N-able je predstavio svoje novo rješenje N-able N-sight RMM, cjelovito rješenje za rastuće davatelje upravljanih usluga (MSP), s vodećim mogućnostima proizvoda u industriji,tvrde u kompaniji dodaju da povezujuću N-ableov nagrađivani RMM (Remote Monitoring and Management) sustav temeljen na oblaku - N-able Take Control za daljinsku podršku i MSP Manager za automatizaciju profesionalnih usluga - N-sight olakšava davateljima upravljanih usluga da brzo započnu i učinkovito skaliraju po vrlo konkurentnoj cijeni.

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

Digitalizirajte svoje poslovanje uz A1 Hrvatska

04.08.2022.

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju će uskoro biti bespovratna sredstva za unaprjeđenje digitalnih vještina, digitalnu transformaciju, digitalni marketing, razvoj kibernetičke otpornosti te razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

Novi projekt Porschea u segmentu električnih bicikala

03.08.2022.

Porsche eBike Performance sa sjedištem u Ottobrunnu u blizini Münchena razvijat će električne pogonske sustave za vozila na dva kotača. To uključuje motore, baterije i potrebnu softversku arhitekturu za rješenja povezivanja.