Omdia proglasila Infobip liderom CPaaS sektora

Omdia proglasila Infobip liderom CPaaS sektora

Analitička i konzultantska kuća specijalizirana za medije, tehnološku i telekomunikacijsku industriju Omdia proglasila je globalnu komunikacijsku platformu Infobip liderom CPaaS (Communications Platform-as-a-Service) sektora.

Omdia je u globalnom izvješću napravila dubinski pregled tržišta, a Infobip je priznanje dobio zahvaljujući povratnim informacijama partnera i relevantnim istraživanjima koji su ih svrstali među tržišne lidere. Prema Omdiji, domaća je tvrtka ove godine bila pouzdani pružatelj usluga, s visokim ocjenama u svim kategorijama.

Iz konzultantske su kuće posebno pohvalili Infobipovu bogatu ponudu rješenja, ističući da je tvrtka zahvaljujući iskustvu i razvijenim A2P (application-to-person) uslugama za razmjenu SMS i tekstualnih poruka proširila izbor te danas na svojoj cloud platformi nudi komunikaciju preko velikog broja raznih kanala. Dodaju i da je širina ponude vidljiva i kroz mogućnosti povezivanja usluga, API-jeve, niz rješenja s dodanom vrijednošću te kroz brojna partnerstva, profesionalnost usluge i tehničku podršku.

“Sektor komunikacija stalno se mijenja, korisnici uvijek traže opcije za brže i lakše povezivanje s organizacijama i brendovima. CPaaS, odnosno komunikacijska platforma kao usluga, postala je jednim od najvrjednijih alata u poslovnom okruženju, što je rezultiralo snažnim rastom cijele industrije. Svjesni utjecaja koji je CPaaS imao na sektor i korisničko iskustvo, ponosni smo što nas Omdia smatra jednim od tržišnih lidera. Vrijedno radimo kako bi preduhitrili promjenjive tržišne trendove te ćemo nastaviti dodavati nove mogućnosti i raditi s korisnicima kako bi otkrili koje su im dodatne opcije korisne i na koji im način možemo isporučiti alate koji su im potrebni za uspjeh u hiperpovezanom okruženju”, rekao je Adrian Benić, Infobipov član Uprave za proizvode.

Podsjetimo, Infobip je nedavno predstavio svoju veliku suradnju s luksuznim modnim brendom Dior Beauty i azijskom megazvijezdom i članicom grupe Blackpink, Jisooo. Za provođenje ove jedinstvene kampanje, prve takve u kozmetičkoj industriji, korišteno je Infobipovo WhatsApp Business rješenje, jedno od brojnih komunikacijskih kanala dostupnih na Infobipovoj cloud komunikacijskoj platformi.

Još iz kategorije

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

S jasnom vizijom za budućnost IN2 grupa uvijek je ispred svog vremena

30.06.2022.

IN2 grupa slavi 30 godina tijekom kojih je digitalizirala suvremen život svakoga građana Hrvatske. 'Projekti digitalizacije hrvatskog zdravstva, pravosuđa, pomorskog prometa, ali i komercijalni gospodarski IT projekti koji svakodnevno olakšavaju život i rad naših sugrađana, najveće su dostignuće IN2 grupe', naglasio je Denis Jašarević, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

Span osvojio nagradu 2022 Microsoftov partner u Ukrajini

30.06.2022.

Span je objavio da je osvojio nagradu Microsoft Ukraine Partner of the Year 2022. Tvrtka je nagrađena među svjetskim vrhunskim Microsoftovim partnerima za demonstriranje izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologiji.

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

AMD patentirao automatski overclocking memorije u Ryzen procesorima

29.06.2022.

Nedavni patent koji je predstavio AMD opisuje aplikaciju koja može automatski izvršiti overclocking memorije za Ryzen CPU, odnosno, potencijalno postati pristupačnijim za korištenje entuzijastima.