Novi poslovi u GDi-u

Novi poslovi u GDi-u

Foto: DepositPhotos / Ilustracija

Jedna od najvećih domaćih ICT tvrtki koja se bavi razvojem softverskih rješenja GDi objavila je niz novih otvorenih pozicija u kojima traže softverske inženjere. Riječ je poslovima koji uključuju rad na razvoju i implementaciji softverskih rješenja iz široke plate GDi-a.

Kako ističu u GDi-u moto i misija u GDi -u je „Stvaranje učinkovitosti, poticanje rasta“.

Naša tehnološka rješenja i proizvodi usmjereni na industriju pomažu optimizirati radne procese i poboljšati produktivnost za naše klijente, ističu u GDi-u.

Danas je glavni fokus njihovih proizvoda na inteligentnim sredstvima, operacijama i resursima, pametnim podacima i pametnim platformama. Ponosimo se svojim rješenjima na području operativnih sustava podrške i tražimo nekoga tko će nam strastveno pomoći u implementaciji, zaključuju u GDi-u.

Otvorene pozicije:

Mid/Senior Software Engineer (m/f)

Mid-Level Software Engineer (m/f)

Mid/Senior Software Engineer (m/f)

Senior QA Engineer (m/f)

Još iz kategorije

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

Lansirana nova verzija Kali Linuxa 2021.3

24.09.2021.

Kali Linux verzija 2021.3 puštena je sa setom novih alata, ali njeni kreatori otvoreno kažu da sve te nove mogućnosti jesu sjajne za penetracijsko ispitivanje, ali istovremeno Kali čine lošijim za općenitu uporabu.

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

Asseco kupnjom IT Sistema i eVisiona širi svoj portfelj usluga

23.09.2021.

O najnovijem domaćem preuzimanju razgovarali smo s Igorom Gržaljom, predsjednikom Uprave ASEE Hrvatska koji ističe kako će im novo pojačanje olakšati proširenje postojećih rješenja koja omogućuju korisnicima da što brže i efikasnije provedu proces digitalne transformacije.

ICT rješenja za održive gradove

ICT rješenja za održive gradove

22.09.2021.

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti u gradu Osijeku sudionici ovog događanja posjetili su osječki ured Ericssona Nikole Tesle. Održano je predavanje na temu kako tehnologije budućnosti omogućuju kreiranje novih digitalnih usluga koje će dovesti do značajnih promjena u navikama građana u gradskoj mobilnosti i održivom razvoju pametnih gradova.