Novi Canonovi uređaji za automatizaciju tiska serije PRISMA

Novi Canonovi uređaji za automatizaciju tiska serije PRISMA

Canon Europe predstavlja verziju 6 svoje integrirane, visokoučinkovite platforme za upravljanje tijekovima rada i proizvodnjom, PRISMAproduction, i lansira PRISMAsimulate Ultra, koja uključuje digitalnu provjeru prijeloma, procjenu tinte i značajke simulacije proizvodnje za grafičke i poslovne komunikacijske primjene.

Temeljeći se na 25 godina iskustva i povratnim informacijama od kupaca, PRISMAproduction je dodatno unaprijeđen za automatizaciju i integraciju unosa i konverzije podataka, pripremu za tisak i upravljanje produkcijom, u jednoj platformi kako bi se korisnicima pomoglo da postignu najviše razine učinkovitosti tijeka rada.

Brojna poboljšanja napravljena su u ovom softveru, uključujući poboljšane mogućnosti pripreme za tisak, dajući kupcima veću fleksibilnost za rukovanje različitim formatima datoteka za ispis uključujući PDF, AFP, linijske podatke, PCL, Postscript, PPML, LCDS, RDO i VIPP datoteke.

Kako poslovi ispisa postaju sve složeniji zbog varijabilnih podataka za personalizaciju i jednokratnih otisaka, veličine datoteka za ispis također rastu. Mogućnosti nove verzije softvera uključuju alate za bolju optimizaciju podataka koji omogućuju korištenje pune brzine tintnih i tonerskih strojeva za tisak koje podržava PRISMAproduction, čak i za iznimno velike PDF datoteke kao prilikom primjena za komercijalne fotografije. To ne samo da povećava propusnost tijeka rada, već također osigurava da čak i najbrže tiskare postignu najvišu razinu produktivnosti.

Verzija 6 PRISMAproductiona radi na SLES-u (SUSE Linux Enterprise Server) podržavajući još više sigurnosne standarde od svog prethodnika. S poboljšanim odvajanjem između aplikacijskog softvera i operativnog sustava te poboljšanjima u upravljanju korisnicima, ove sigurnosne značajke osiguravaju da tvrtke koje se bave tiskom mogu čuvati podatke korisnika sigurnima i bolje se pridržavati vlastitih sigurnosnih standarda I sigurnosnih standarda branše.

“Kada smo testirali nadograđenu verziju PRISMAproductiona, pokazalo se da je naša produkcija s njom radila tako besprijekorno da smo je odlučili zadržati. Zaboravili smo da je to nova verzija, jer je jednostavno radila“, tvrdi Michael Engemann, voditelj kontrole produkcije u Continentale Krankenversicherung a.G. i doda da “za nas je PRISMAproduction jednostavniji i pouzdaniji za korištenje od našeg prethodnog vlastitog rješenja. Osim toga, ne morate provjeravati jesu li svi podaci još uvijek tu ili je stroj progutao podatke kada je u pitanju sigurnost podataka. Tako da stvarno vidimo prednost u pouzdanosti i stabilnosti koju sustav nudi.“

U skladu sa zahtjevima tržišta za većom automatizacijom i u pozadini sve većih troškova resursa, PRISMAsimulate Ultra nudi se na osnovi pretplate tako da klijentima nisu potrebna velika ulaganja unaprijed.

„Tvrtke koje se bave tiskom su pod pritiskom da reagiraju brže i učinkovitije, a istovremeno imaju fleksibilnost da zadovolje zahtjeve kupaca. Istodobno se suočavaju s izazovima poput nedostatka kvalificirane radne snage, potražnje za kraćim poslovima i povećanjem troškova resursa. Kao što mnoge istraživačke kuće naglašavaju, automatizacija i end-to-end tijek rada bit će ključna područja ulaganja za tvrtke koje se bave tiskom u nadolazećim godinama kako bi odgovorili na te izazove poboljšanjem optimizacije procesa i povećanjem produktivnosti. Uz grafičke i poslovno-komunikacijske primjene tiska koje uključuju i potaknute su većom količinom podataka o potrošačima, sigurnost je također postala glavni prioritet za mnoge PSP-ove“, ističe Jennifer Kolloczek, Canonova viša direktorica europskog planiranja, marketinga i inovacija.

“Želimo pomoći pružateljima usluga tiska da svoje operacije učine što lakšim i neproblematičnim, kako bi bili spremni prilagoditi se zahtjevima tržišta i znali da mogu sigurno upravljati podacima svojih klijenata. Uz automatizirane značajke unutar naših postojećih rješenja za digitalni tisak i tijek rada PRISMA, naši se klijenti mogu osloniti na nove alate za učinkovitost procesa PRISMAproduction i PRISMAsimulate Ultra koji će im pomoći da prošire svoje poslovanje na nove tržišne segmente i s pouzdanjem ponude širok raspon primjena tiska u grafičkoj umjetnosti i poslovnoj komunikaciji“, zaključuje Jennifer Kolloczek.