Novi bežični plug&play sustav za prezentiranje

Novi bežični plug&play sustav za prezentiranje

Click & Present najnoviji je proizvod Assmannovog brenda Digitus koji pametno i bežično povezuje uređaje bez potrebe za instalacijom dodatnog softvera.

Assmann elektronika proširila je portfelj proizvoda svog brenda Digitus za pametno povezivanje u poslovnom okruženju razvojem novog sustava za prezentaciju. Najnoviji proizvodi pod nazivom Click & Present Pro i Click & Present Mini predstavljaju sustav za suradnju i prezentaciju koji bežično povezuje mobilne telefone, tablete i laptope s monitorima i projektorima, a može se koristiti bez instaliranja dodatnih softvera ili aplikacija. Digitus Click & Present – Bežični Sustav Povezivanja“ izrađen je u trenutku kada brojne tvrtke prelaze u hibridni način rada te se sastanci više ne održavaju samo online. Novo rješenje za bežični prijenos podataka i prezentacija s ekrana u konferencijskim sobama sastanke čini efikasnijima, štedi vrijeme i time dostavlja optimalne rezultate prezentacije.

„Razvojem Digitus Click & Present proizvoda, želimo pomoći tvrtkama da razviju izravnu i efektivnu organizaciju sastanaka i prezentacija.  Osim brze i jednostavne instalacije sustava, proizvod korisnicima omogućava da brzo dijele, prezentiraju i surađuju na prezentaciji sa svojih tableta, ili pametnih telefona bez prethodne instalacije aplikacija i softvera“, rekao je Danijel Boričević, direktor prodaje Assmann elektronike.

Za korištenje Click & Present sustava nije potrebna instalacija aplikacije ili softvera

Sadržaj s laptopa prenosi se putem HDMI odašiljača, a tableti i pametni telefoni povezuju se bežično putem WLAN-a i time sinkroniziraju njihove ekrane. Koristeći split-screen način korištenja, Click & Present Pro istovremeno može koristiti do 30 korisnika od kojih četiri korisnika mogu istovremeno odašiljati i prikazivati njihov sadržaj s ekrana na glavni monitor na kojem se odvija prezentacija.

Integrirana bijela ploča korisnicima transformira sve zaslone na dodir u digitalnu ploču te svi sudionici prezentacije mogu direktno pristupiti i spremiti bilješke i vizuale u prezentaciju. Sustav suradnje i prezentacije kompatibilan je za Windows, macOS, iOS, iPadOS i Android verzije.

Sustav se može koristiti u raznim prigodama poput konferencija i sastanaka, ureda i trgovačkih sajmova, u školama te na sveučilištima, seminarima i tečajevima.

Osim hardverskog sustava za prezentaciju Digitus Click & Present Pro koji može prenositi podatke s udaljenosti do 50 metara, Assmann je u Click & Present opus proizvoda uvrstio i novi sustav za prezentaciju pod nazivom „Click & Present Mini" na kojeg se do 16 korisnika mogu istovremeno spojiti, slati i dijeliti audio i video sadržaj putem HDMI odašiljača koji registrira korisnike udaljenosti do 50 metara. Sadržaj s tableta ili pametnih telefona također se može podijeliti putem WLAN prijamnika.

Još iz kategorije

Bosch i APCOA rješavaju problem automatiziranog parkiranja vozila

Bosch i APCOA rješavaju problem automatiziranog parkiranja vozila

26.01.2023.

Nakon što je automatizirano parkiranje s poslugom odobreno za komercijalnu upotrebu u parkirnoj garaži P6 u zračnoj luci Stuttgart, Bosch i APCOA nastavljaju s novim instaliranjem ove tehnologije u 15 parkirnih garaža u Njemačkoj.

ESA odabrala DT-ov T-Systems za upravljanje podacima

ESA odabrala DT-ov T-Systems za upravljanje podacima

26.01.2023.

Europska svemirska agencija (ESA) odabrala je T-Systems kao pružatelja usluga za Copernicus Data Space Ecosystem. Pruža informacijske usluge za maksimalnu dobrobit znanosti, politike, industrije i građana EU-a.

Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn

Nova generacija Dell PowerEdge servera donosi napredne performanse i energetski učinkovit dizajn

25.01.2023.

Tvrtka Dell Technologies predstavila je najnovija proširenja Dell PowerEdge serverskog portfelja koji uključuje 2.9x bolji AI inferencing, kao i poboljšanja u Dell Smart Flow dizajnu te Dell Power Manager softver za energetsku učinkovitost, dok Dell Secured Component verifikacija pomaže u osiguravanju distribucijskih lanaca kriptografskom provjerom.