King ICT osvojio čak 4 nagrade na ceremoniji Dell Technologiesa

King ICT osvojio čak 4 nagrade na ceremoniji Dell Technologiesa

Na tradicionalnom godišnjem eventu Partner Awards 2020, u organizaciji svjetski etablirane tehnološke tvrtke Dell Technologies, tvrtka King ICT osvojila je čak četiri prestižne nagrade! Partner Awards je manifestacija putem koje jedna od najuspješnijih tehnoloških tvrtki na svijetu, Dell Technologies, nagrađuje partnere i distributere za izvanredna postignuća ostvarena u protekloj godini.

Ove se godine po prvi puta održala u virtualnom obliku okupivši pritom više od 150 sudionika iz cijele Adriatic regije (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Albanija, Kosovo, Sjeverna Makedonija). Zbog najboljih prodajnih rezultata, velikog broja ostvarenih certifikata naših zaposlenika i najboljih rezultata u segmentu rješenja za nestrukturirane podatke, King ICT osvojio je čak četiri prestiže nagrade

King ICT je osvojio Channel Partner of the Year in Croatia i Channel Partner of the Year in Adriatic Region. King ICT je obje nagrade osvojio kao jedini Dell Technologies Titanium partner u regiji Adriatic. Radi se o nagradi na vrlo visokoj razini koja uključuje ogromno tržište i veliku konkurenciju regionalnih IT tvrtki.

Tu je Workforce Transformation Partner of the Year in Croatia – koja se uručuje partneru s najuspješnije implementiranim projektima kada je u pitanju komercijalni klijentski Dell portfelj. Dobili su i „2019 UDS CEE Partner of the Year“ kao najbolji partner u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi kada je u pitanju implementacija nestrukturiranih podatkovnih rješenja (UDS = Unstructured Data Solutions), što za King ICT predstavlja, kako sami tvrde, posebnu čast.

„King ICT proglašen je Channel Partnerom godine ne samo unutar konkurencije u Hrvatskoj, nego i na regionalnoj razini, što ovo postignuće čini još i većim. Velika je stvar biti proglašen partnerom godine među svim Dell Technologies partnerima unutar 8 Adriatic zemalja.“, poručuju iz Dell Technologiesa. Dodaju i da je King ICT, kao najveći i najbrže rastući Dell Technologies partner u Adriatic regiji, pokazao predanost rješenjima Dell Technologiesa budući da je u 2019. kod svojih korisnika imao veliki broj uspješno implementiranih projekata. Osim toga, King ICT je uspio pridobiti nove te proširiti Dell Technologies portfelj kod postojećih korisnika.

„Zahvalni smo Dell Technologiesu što je nagradio naše rezultate, zbilja smo dali sve od sebe da ih ostvarimo. Čitavu godinu imali smo lijepu i uspješnu suradnju i tim koji je davao svoj maksimum. Čast nam je surađivati s uspješnom, inovativnom i profesionalnom tvrtkom kao što je Dell Technologies. Dobivena priznanja, a posebno ono za najboljeg partnera u cijeloj srednjoj i istočnoj Europi, potvrđuju ekspertizu naših stručnjaka te da hrvatske tvrtke itekako mogu konkurirati na međunarodnim razinama u ICT sferi“, ističe Dinko Vranješ, direktor infrastrukture King ICT-a.

Još iz kategorije

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

Canon predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 imageRUNNER 2425

31.07.2020. komentiraj

Canon CEE je predstavio seriju crno-bijelih višefunkcijskih pisača formata A3 – imageRUNNER 2425. Ti pouzdani pisači visoke funkcionalnosti koji se lako koriste istinski su nasljednik iznimno dobro prodavane serije imageRUNNER 2520, nude veću produktivnost i mogućnosti povezivanja, naprednu sigurnost te nizak ukupan trošak posjedovanja, što ih čini sjajnim dodatkom manjim i srednjim uredima koji trebaju ispis i skeniranje u većem obimu.

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

Novi regionalni projekt IN2 grupe za OTP Osiguranje

30.07.2020. komentiraj

Za OTP Osiguranje u Srbiji IN2 grupa završava implementaciju rješenja INsurance2 Front Office za prodaju proizvoda osiguranja u poslovnicama Vojvođanske banke. Ova implementacija je uvod i priprema za predstojeću integraciju OTP banke i Vojvođanske banke koja slijedi u svibnju 2021. godine. Integracijom će nastati druga komercijalna banka po veličini u Srbiji, a broj poslovnica koje koriste ovo rješenje povećat će se sa sadašnjih 90 na 210.

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

Usmjerenost na elektroničke usluge i digitalno poslovanje stavlja kibernetičku sigurnost na vrh liste prioriteta

22.07.2020. komentiraj

Hrvatska pošta krenula je u veliki proces digitalizacije svojih usluga, a jedna od ključnih stvari na koje pritom treba paziti svakako je cbyer sigurnost, osiguranje kontinuiteta poslovanja, ističe u razgovoru za ICTbusiness.info voditeljica odjela cyber sigurnosti Hrvatske pošte Danijela Marijanović.