Huawei predstavio tehnološko rješenje za podatkovne centre

Huawei predstavio tehnološko rješenje za podatkovne centre

Foto: DepositPhotos

Huawei je na nedavno održanom eventu predstavio vrhunsko rješenje za buduće podatkovne infrastrukture - Huawei All-Flash Data Center Solution. Na eventu pod nazivom ”Moving towards an All-Flash Dana Center” sudjelovalo je nekoliko govornika iz raznih industrija raspravljajući o iskustvima rada s Huaweijem te sve većem broju kompanija koje se odlučuju za Huawei All-Flash Data Center Solution, koji se pozicionira kao pokretačka snaga digitalnih transformacija velikog broja industrija, tvrde u kompaniji.

Glavni tehnički direktor nordijske regije za Cloud&AI Huaweija Johan Westin predstavio je četiri glavna izazova podatkovnih centara i to digitalna transformacija poduzeća dovodi do velikog broja offline usluga na mreži, velika potrošnja energije rezultira povećanim troškovima električne energije i emisije ugljika, ekonomski gubici uslijed prekida usluga i gubitka podataka koji se održavaju i na imidž kompanije, a sve to rezultira padom prihoda, problema efikasnosti upravljanja.

“Kako bi prevladao ove izazove, Huawei nudi tri rješenja: nadogradnju all-flash za više vrsta i scenarija pohrane podataka, rekonstrukciju svih IP podatkovnih centara te inteligentni O&M za cjeloživotni ciklus podatkovnih centara. Ovo višeslojno rješenje pomaže u izgradnji zelenijeg podatkovnog centra s većom učinkovitošću i dostupnošću, inteligentnijim O&M-om, nižim TCO-om te izostankom bilo kakvog uskog grla”, rekao je Johan Westin, CTO nordijske regije za Cloud&AI Huaweija.

"Naša postignuća u Europi omogućena su zahvaljujući našim kupcima i više od 1800 partnera s kojima smo surađivali tijekom posljednjih 10 godina. Gledajući unaprijed, Huawei će i dalje ostati predan u pružanju podrške razvoja lokalne ICT industrije, širenju digitalne transformacije za poduzeća i integriranju naprednih tehnologija, uključujući i rješenje All-Flash Data Center", rekao je Li, predsjednik Cloud & AI, Huawei CEE & nordijske regije.

Još iz kategorije

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

Velika Britanija i Microsoft planiraju napraviti najmoćnije superračunalo za prognozu vremena

11.05.2021.

Velika Britanija podiže stupanj opsesije vremenom na višu razinu i uz suradnji s Microsoftom načinit će najmoćnije svjetsko superračunalo za analizu klime i vremenske prognoze. Konkretnije državni Met Office sklopio je multimilijunski sporazum s Microsoftom i ulaze u projek koji vrijedi oko 1,6 milijardi američkih dolara, a financira ga britanska vlada.

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

Huawei predstavio tehnologiju koja stvara temelje pametnih industrija i gradova

10.05.2021.

Huawei uz razvoj 5G tehnologije naporno radi i na kreiranju ekosustava industrijskih rješenja koja će zajedno s 5G tehnologijom transformirati način na koji danas radimo i živimo. U sklopu virtualnog posjeta Digital Transformation Hall-u, organiziranog za medije i partnere u regiji središnje i istočne Europe i nordijskih zemalja (CEE&Nordics), Huawei je predstavio nekoliko impresivnih tehnoloških rješenja za složene logističke sustave.

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

Vertiv predstavio UPS sustav nove generacije srednje veličine za primjenu u kritičnim aplikacijama

07.05.2021.

Vertiv  predstavio je Vertiv Liebert EXM2, monolitni trofazni neprekidni sustav napajanja (UPS) koji pruža dvostruku konverziju efikasnosti do 97%, s dodatnim povećanjem do 98.8% u dinamičkom online načinu rada.