Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Foto: Epson

Tvrtka Epson danas je predstavila svoj prvi suhi minilab za foto studija, Epson SureLab D3000. Riječ je o uređaju koji nudi vrhunsku i postojanu kvalitetu ispisa te dosljednost boja usporedivu s Epsonovim profesionalnim pisačima. Rezultati ispisa su dosljedni, a korisnici će dobiti fleksibilnost rada na medijima različitih dimenzija.

Korisnici mogu ispisivati na različite materijale širine 10 do 30 cm te devet do 121 cm duljine. SL-D3000 može “razvijati“ ​​fotografije, razglednice, pozivnice i letke na sjajnom i na mat papiru.

„Prvi iz serije Epson SureLab suhih digitalnih minilabova, model D3000, donosi nove mogućnosti i standarde kvalitete za foto laboratorije i profesionalne fotografe, posebno za one orijentirane fotografiranju vjenčanja“, izjavio je Saša Ratajc, direktor tvrtke Subligo.

Epson SL-D3000 energetski je vrlo učinkovit pošto koristi znatno manje energije u usporedbi s „mokrim“ laboratorijima, ne treba opskrbu vodom, filter zraka i kemikalija, te tako smanjuje i utjecaj na okoliš i ukupni trošak vlasništva.

Korisnici ne trebaju posebne vještine za rukovanje modelom SL-D3000.Potrebno je samo redovito održavanje koje uključuje zamjenu potrošnog materijala. Postavljanje ispisa je jednostavno uz dodatni 'OrderController' softver, koji uključuje osnovne funkcije obrade fotografija.

Kada je potrebna ušteda prostora, kompaktan SL-D3000 može biti smješten čak i u kutu, jer je njime moguće rukovati s dvije strane, te ga je moguće jednostavno premještati jer je postavljen na kotače.

Tehnički detalji:

  • Visoka kvaliteta ispisa: 1440 x 1440 dpi
  • Komplet od šest tinti: Široki raspon boja
  • Fleksibilnost: Radi s medijima debljine 4 do 12 cm
  • Raznovrsnost: Rad s mat i sjajnim papirima
  • Jednostavan za korištenje: Potrebno je samo minimalno održavanje

Još iz kategorije

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

Huawei razvio umjetnu inteligenciju za zaštitu šuma, pomoć slijepima i održivu proizvodnju hrane

20.01.2020. komentiraj

Huawei je razvio program TECH4ALL temeljen na tehnologijama umjetne inteligencije koji je usmjeren spašavanju ugroženih jedinki životinja. Program se naslanja na ciljeve o održivom razvoju Ujedinjenih naroda (UN) i pokušava spriječiti daljnju eroziju biološke raznolikosti koja se negativno održava i na kvalitetu života ljudi na okolnim područjima.

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

Širenje hibridnih modela obrade podataka jedan je od novih trendova podatkovnih centara

18.01.2020. komentiraj

Nova godina donosi brojne nove trendove u svim područjima poslovanja. Posljednjih godina intenzivirale su se rasprave o efektivnosti clouda, što je rezultiralo zaključkom da je optimalno rješenje hibridan model koji inkorporira javne i privatne cloud modele i edge assets u postojeću jezgru. Ovakav inovativni pristup upravljanju podacima jedan je od pet novih trendova podatkovnih centara koje su identificirali stručnjaci iz Vertiva, globalnog pružatelja usluga kritične digitalne infrastrukture.

Combis izabran za Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator partnera

Combis izabran za Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator partnera

15.01.2020. komentiraj

Jedna od najvećih domaćih ICT tvrtki Combis, u vlasništvu HT-a, postala je Palo Alto Networks NextWave Platinum Innovator. Tako se Combis priključio izabranoj grupi Channel Partner kompanija koje zadovoljavaju Platinum Innovator performanse, sposobnosti i poslovne zahtjeve Palo Alto Networks NextWave Channel Partner programa.