Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Foto: Epson

Tvrtka Epson danas je predstavila svoj prvi suhi minilab za foto studija, Epson SureLab D3000. Riječ je o uređaju koji nudi vrhunsku i postojanu kvalitetu ispisa te dosljednost boja usporedivu s Epsonovim profesionalnim pisačima. Rezultati ispisa su dosljedni, a korisnici će dobiti fleksibilnost rada na medijima različitih dimenzija.

Korisnici mogu ispisivati na različite materijale širine 10 do 30 cm te devet do 121 cm duljine. SL-D3000 može “razvijati“ ​​fotografije, razglednice, pozivnice i letke na sjajnom i na mat papiru.

„Prvi iz serije Epson SureLab suhih digitalnih minilabova, model D3000, donosi nove mogućnosti i standarde kvalitete za foto laboratorije i profesionalne fotografe, posebno za one orijentirane fotografiranju vjenčanja“, izjavio je Saša Ratajc, direktor tvrtke Subligo.

Epson SL-D3000 energetski je vrlo učinkovit pošto koristi znatno manje energije u usporedbi s „mokrim“ laboratorijima, ne treba opskrbu vodom, filter zraka i kemikalija, te tako smanjuje i utjecaj na okoliš i ukupni trošak vlasništva.

Korisnici ne trebaju posebne vještine za rukovanje modelom SL-D3000.Potrebno je samo redovito održavanje koje uključuje zamjenu potrošnog materijala. Postavljanje ispisa je jednostavno uz dodatni 'OrderController' softver, koji uključuje osnovne funkcije obrade fotografija.

Kada je potrebna ušteda prostora, kompaktan SL-D3000 može biti smješten čak i u kutu, jer je njime moguće rukovati s dvije strane, te ga je moguće jednostavno premještati jer je postavljen na kotače.

Tehnički detalji:

  • Visoka kvaliteta ispisa: 1440 x 1440 dpi
  • Komplet od šest tinti: Široki raspon boja
  • Fleksibilnost: Radi s medijima debljine 4 do 12 cm
  • Raznovrsnost: Rad s mat i sjajnim papirima
  • Jednostavan za korištenje: Potrebno je samo minimalno održavanje

Još iz kategorije

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

Dell Technologies i AT&T suradnja na Open Source Edge Computing platformi i 5G Software infrastrukturi

22.08.2019. komentiraj

Dell Technologies i AT&T zajedno istražuju razvoj ključnih područja otvorene infrastrukture za mreže nove generacije, koje će biti potrebne davateljima usluga prilikom podržavanja usluga u 5G svijetu, tvrde iz ove dvije kompanije i dodaju da 5G nije samo evolucija od 4G. 5G zahtijeva masovnu transformaciju te softversko definiranu, raščlanjenu i otvorenu infrastrukturu za automatizaciju isporuke i upravljanja mobilnim uslugama i nove telemetrije na temelju analitike kako bi se osigurala konzistentna razina usluga.

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

Nema više laktarenja za šankom, umjetna inteligencija prati red

19.08.2019. komentiraj

Izlasci u noćne klubove i kafiće u kojima je velika gužva znaju biti poprilično stresni u trenucima kad pokušavate naručiti piće, ali konobari vas ne primjećuju ili se netko bezobrazan gura preko reda. Srećom, moderno doba staje na kraj i takvoj situaciji, a sve zahvaljujući umjetnoj inteligenciji!

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

Dell predstavlja novi portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije

10.08.2019. komentiraj

Dell Technologies ponudit će cjelovit portfelj Dell EMC PowerEdge servera s AMD EPYC procesorima druge generacije. Kroz optimizirani dizajn, novi Dell EMC PowerEdge poslužitelji u potpunosti će utjecati na AMD-ovu tehnologiju nove generacije procesora.