Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Epson predstavio prvi suhi minilab za foto studije

Foto: Epson

Tvrtka Epson danas je predstavila svoj prvi suhi minilab za foto studija, Epson SureLab D3000. Riječ je o uređaju koji nudi vrhunsku i postojanu kvalitetu ispisa te dosljednost boja usporedivu s Epsonovim profesionalnim pisačima. Rezultati ispisa su dosljedni, a korisnici će dobiti fleksibilnost rada na medijima različitih dimenzija.

Korisnici mogu ispisivati na različite materijale širine 10 do 30 cm te devet do 121 cm duljine. SL-D3000 može “razvijati“ ​​fotografije, razglednice, pozivnice i letke na sjajnom i na mat papiru.

„Prvi iz serije Epson SureLab suhih digitalnih minilabova, model D3000, donosi nove mogućnosti i standarde kvalitete za foto laboratorije i profesionalne fotografe, posebno za one orijentirane fotografiranju vjenčanja“, izjavio je Saša Ratajc, direktor tvrtke Subligo.

Epson SL-D3000 energetski je vrlo učinkovit pošto koristi znatno manje energije u usporedbi s „mokrim“ laboratorijima, ne treba opskrbu vodom, filter zraka i kemikalija, te tako smanjuje i utjecaj na okoliš i ukupni trošak vlasništva.

Korisnici ne trebaju posebne vještine za rukovanje modelom SL-D3000.Potrebno je samo redovito održavanje koje uključuje zamjenu potrošnog materijala. Postavljanje ispisa je jednostavno uz dodatni 'OrderController' softver, koji uključuje osnovne funkcije obrade fotografija.

Kada je potrebna ušteda prostora, kompaktan SL-D3000 može biti smješten čak i u kutu, jer je njime moguće rukovati s dvije strane, te ga je moguće jednostavno premještati jer je postavljen na kotače.

Tehnički detalji:

  • Visoka kvaliteta ispisa: 1440 x 1440 dpi
  • Komplet od šest tinti: Široki raspon boja
  • Fleksibilnost: Radi s medijima debljine 4 do 12 cm
  • Raznovrsnost: Rad s mat i sjajnim papirima
  • Jednostavan za korištenje: Potrebno je samo minimalno održavanje

Još iz kategorije

Huawei alernativu za Uber našao u Boltu

Huawei alernativu za Uber našao u Boltu

10.07.2020. komentiraj

Huawei je unatoč američkim sankcijama posljednja dva mjeseca najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, što je maestralan uspjeh u trenucima pandemije koronavirusa, koji je usporio Samsung, Apple i sve konkurente izvan kineskih granica. Ali, to je vjerojatno samo privremeno stanje pa kineski gigant mora razmišljati dalje i to čini.

Uskoro moguće plaćanje kriptovalutama

Uskoro moguće plaćanje kriptovalutama

10.07.2020. komentiraj

Fiskalna.hr, tvrtka koja se fiskalnim blagajnama bavi od samih početaka uvođenja fiskalizacije, u procesu je razvijanja jedinstvene aplikacije koja će korisnicima omogućiti niz noviteta i tako još više olakšati proces izdavanja računa i vođenja poslovanja, a uskoro se očekuje i plaćanje kriptovalutama.

Analitika vožnje i vozača za koji stiže novac iz EU fondova

Analitika vožnje i vozača za koji stiže novac iz EU fondova

09.07.2020. komentiraj

Tvrtka Artronic koja se bavi razvojem, proizvodnjom i implementacijom telemetrijskih sustava u flotama teretnih i osobnih vozila te na plovilima. Uz telemetrijske sustave tvrtka je razvila i implementirala napredne algoritme za praćenje kvalitete i efikasnosti upravljanja vozilima, a sada kreće u projekt vrijedna 3,6 milijuna kuna od čega je EU bespovratnih sredstava 1,7 milijuna kuna.