Canon predstavio rješenja za digitalizaciju obrazovnog sustava

Canon predstavio rješenja za digitalizaciju obrazovnog sustava

Foto: DepositPhotos

Koristeći modernu tehnologiju, Canonov portfelj rješenja za pametna sveučilišta pomaže u stvaranju mjesta gdje su učenje i rad inteligentniji, učinkovitiji i sigurniji. Nadalje, u kombinaciji s modernim uređajima i softverom prilagođenim sveučilištima, Canon podržava sve procese, odjele i ljude – studente i profesore, administrativno osoblje i IT odjele kampusa – i optimizira troškove, tvrde u kompaniji.

Veliki je izazov privući najbolje profesore i studente iz generacije mladih koja je odrasla u digitalnom svijetu. Era tradicionalnih metoda studiranja je davno prošla, a studenti traže obrazovne ustanove s izvrsnim studijskim programima, opremom i tehnologijama koje im omogućuju studiranje po novim standardima. Osim toga, žele steći iskustvo, ostati povezani, dijeliti stečeno znanje, surađivati, koristiti najnovije tehnologije i iskoristiti online studiranje za veću fleksibilnost.

Profesore i administrativno osoblje privlači personalizirani studentski pristup uz pomoć modernih online rješenja i integracija pojedinaca u učinkovite suradničke timove. Osim toga, s točnim informacijama pri ruci mogu brzo i precizno analizirati napredak svojih učenika.

I na kraju, ali ne manje važno, optimizacija troškova jedan je od kritičnih izazova s kojima se sveučilišta suočavaju pri transformaciji iz klasičnih u moderne i inteligentne institucije.

Canonova rješenja Smart University stvaraju mjesto za inteligentnije, učinkovitije i sigurnije učenje i rad uz korištenje moderne tehnologije. Ona pružaju sveobuhvatnu podršku za sve procese i odjele kombinacijom modernih uređaja i softvera prilagođenog sveučilištima. Time studentima omogućujemo bogatije iskustvo učenja, a profesorima i administrativnom osoblju inovativne automatizirane načine rada.

“Canon se pozicionira kao dobavljač koji može podržati sveučilišta u njihovoj transformaciji cjelovitim setom rješenja i savjetovanja. Duboko istražujemo potrebe naših klijenata uz detaljnu procjenu trenutne opreme i softvera na temelju njihovih poslovnih ambicija. Zatim, nakon implementacije prilagođenog rješenja, kontinuirano pratimo rezultate i optimiziramo procese kako bismo osigurali daljnje prednosti,“ kaže Angelina Vučković, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria.

Canon je dizajnirao niz međusobno povezanih rješenja koja pružaju punu podršku i sigurnost za moderna okruženja za učenje i rad.

„Centralizirajte, optimizirajte i automatizirajte procese ispisa za studente i profesore uz mogućnost 24/7 mobilnog i sigurnog naručivanja ispisa. Skenirajte ispite, omogućite automatsko ocjenjivanje i isporučite rezultate bez nepotrebnog odgađanja. Podržite administrativno osoblje s digitalnom poštanskom sobom, 50 % bržom i automatiziranom obradom računa, digitalizacijom službe za ljudske resurse i automatiziranim procesom uključivanja studenata u obrazovnu ustanovu“, tvrde u Canonu.

Za pružanje dosljednog korisničkog iskustva i besprijekornog upravljanja, IT služba sveučilišnog kampusa koristi centralizirano upravljanje flotom i automatizaciju procesa. Na taj način višefunkcijski uređaji su središnje podržani, što ubrzava digitalnu transformaciju.

Uz pomoć rješenja Smart University, Sveučilište za medicinu, farmaciju, znanost i tehnologiju “George Emil Palade” u Târgu Mureșu jedno je od prvih koje je ušlo u svijet modernih pametnih obrazovnih institucija. Rješenja tvrtke Canon omogućila su nesmetan pristup materijalima i uslugama, štiteći intelektualno vlasništvo i praktičnu suradnju na daljinu za svoje studente i zaposlenike. Njihova najomiljenija rješenja su rješenja za tisak knjiga i ispis s weba (web-2-print), rješenje za tijek rada i rješenje za ispis i skeniranje na licu mjesta s integriranim plaćanjem.

Još iz kategorije

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

Osvježeni brend za digitalnu stvarnost

28.11.2022.

Digital Realty i Interxion spojili su se 2020. godine, a snažna kombinacija dviju kompanija uz globalni rast Digital Realtyja u posljednje dvije godine rezultirala je tvrtkom koja nudi najveću globalnu platformu za podatkovne centre na svijetu – PlatformDIGITAL.

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

Vrijeme hibridnog rada ostaje kao i uredi bez papira

28.11.2022.

Najnovije istraživanje tvrtke Canon Europe otkrilo je da velika većina europskih tvrtki još uvijek nije spremna za suočavanje s izazovima informacijske sigurnosti povezanih s radom na daljinu i hibridnim radom, ističe za ICTbusiness.info Angelina Vučković koja vodi Canonovo B2B poslovanje u regiji i hrvatski ured Canona.

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

Poslovna inteligencija i Legit otvaraju ured u Osijeku

24.11.2022.

Poslovna inteligencija i Legit jučer su i službeno otvorile svoj zajednički ured u Osijeku. Pored zagrebačkoga sjedišta u kojem dvije kompanije također dijele prostor, Osijek im je druga lokacija u Hrvatskoj, a Poslovnoj inteligenciji 9. sveukupno.