IFA 2023.

Vivax nastavlja rast i širenje poslovanja u Europi

Vivax nastavlja rast i širenje poslovanja u Europi
ladimir Brkljača član Uprave M SAN Grupe
Goran Matošević / Tomich Productions

Ovogodišnji sajam IFA 2023. koji se od 1. do 5. rujna održava u Berlinu M SAN grupa je iskoristila za novo predstavljanje svog brenda potrošačke elektronike Vivax, a kako za ICTbusiness.info i ICTbusiness TV ističe Vladimir Brkljača član Uprave M SAN Grupe ovo je treći put da su u Berlinu i žele učvrstiti svoju poziciju na tržištu.

Prema njegovim riječima sajam žele iskoristiti kao ulaznicu za tržišta Europske unije za svoju potrošačku elektroniku, nakon što su već do sada uspješni kada je riječ o regiji gdje imaju vrlo stabilnu poziciju i ključna im je orijentacija srednja Europa i to države poput Slovačku, Češku, Mađarsku i Rumunjsku.

„Svaka kriza donosi drugačije uvjete i koliko god smo mislili da smo iz prethodnih nešto naučili događa se uvijek nešto novo. U ovom trenutku mnogi će korisnici gledati cijenu kao ključni faktor prilikom odabira uređaja koji će kupiti i to svakako utječe na sve nas koji smo dio toga tržišta“, objašnjava Brkljača.

Za njih je u ovom trenutku najbrže rastuća kategorija bijele tehnike, gdje smo u prošloj godini napravili značajniji iskorak, a ove godine taj se rast nastavlja, dodaje Brkljača.