Uskoro CISEx Friday u Splitu

Uskoro CISEx Friday u Splitu

Foto: Fotolia (ilustracija)

Nakon 11. CISEx Fridaya, koji se održao u Virovitici, CISEx Friday se vraća u Split u organizaciji CISEx člana Locastic, te uz podršku partnera Udruge studenata informatičkog menadžmenta Sveučilišta u Splitu (IMEF Split). Predavanje će se održati 5. travnja 2013. u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu u 17:00 sati, a druženje nakon predavanja nastavit će se u caffe baru Funky u sklopu fakulteta.

Ponukani velikim prošlogodišnjim interesom i uspjehom događaja, novo izdanje CISEx Fridaya donosi i nešto drugačiji koncept samog događaja. Nadolazeći CISEx Friday će biti prvi koji je orijentiran na studente, tvrde u CISEx-u.

Predsjednik IMEF-a, Živko Krstić predstavit će dosadašnji uspješni rad Udruge te objasniti što je potrebno da studenti ostanu u Hrvatskoj i izgrade sebe kao konkurentnu radnu snagu. Nakon toga dolaze Ivan Burazin (CodeAnywhere) i Mario Frančešević (SeekAndHit) koji će predstaviti dva uspješna projekta koja su nastala u Splitu i postigli izvozni uspjeh.

Još iz kategorije

Bolt lansirao uslugu dijeljenja e-bicikala

Bolt lansirao uslugu dijeljenja e-bicikala

02.07.2020. komentiraj

Bolt je lansirao uslugu dijeljenja električnih bicikala u Parizu, a u planu je proširenje usluge i na ostale europske gradove tijekom ove godine. Bolt je prva platforma prijevoza na zahtjev u Europi koja u jednoj aplikaciji ima u ponudi električne bicikle, električne romobile i prijevoz na zahtjev.

S&T kupio Iskratel

S&T kupio Iskratel

01.07.2020. komentiraj

Slovenski Iskratel Group, jedan od vodećih europskih ICT poslužitelja za digitalnu transformaciju u telekomunikacijama, prijevozu, javnoj sigurnosti i energetskoj industriji, postao je dio austrijske kompanije S&T AG. Riječ je o vodećem dobavljaču IT sustava, njihovih usluga i rješenja, u središnjoj i istočnoj Europi. Ta grupacija zapošljava oko 4900 ljudi i djeluje na području 32 zemlje diljem svijeta.

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

Svaki drugi radnik često razmišlja o promjeni posla

01.07.2020. komentiraj

S obzirom na to da su najpoželjniji poslodavci njemački trgovački lanci dm-drogerie markt d.o.o., MÜLLER TRGOVINA ZAGREB d.o.o. te LIDL d.o.o. ne čudi podatak da najviše ispitanika (34 posto) želi raditi u privatnoj tvrtki u stranom vlasništvu.