Nova strategija Huaweija

Nova strategija Huaweija

Foto: Ilustracija

Huawei CBG je podijelio detalje o svojoj novoj strategiji izgradnje povezanog potrošačkog iskustva. Strategija je rezultat dugoročnog poslovnog plana usredotočenog na inovativni ekosustav proizvoda i softvera 1+8+N, Huaweijevo bežično AI iskustvo postavljeno je tako da pomaže korisnicima da ostanu povezani bez napora i u svakom trenutku.

Zajedno s nedavno predstavljenim nizom IOT partnera i AppGallery aplikacija, Huawei obećava da će život njihovih korisnika postati inteligentnije povezan. Korisnici se svugdje mogu povezati jednostavnim dodirom i uživati u bogatim prednostima AI života.

Usred izazovnih vremena, Huawei je ukazao na 25-postotno povećanje mjesečno aktivnih korisnika u svom ekosustavu proizvoda i softvera na globalnoj razini. Huawei trenutno ima preko 650 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a najnovija strategija 1+8+N ide u smjeru omogućavanja uživanja u besprijekornom AI životu. Dugoročna strategija Huaweija najavljuje će da će kompanija proširiti svoju ponudu na nova područja, stavljajući veći naglasak na audio, nosive uređaje, računala, tablete i ostale tehnološke kategorije.

U središtu 1+8+N strategije nalaze se pametni telefoni koje predstavlja nova Huawei P40 serija, te se prva jedinica odnosi na njih, dok se osam odnosi na periferne uređaje poput FreeBuds 3 slušalica, Watch GT 2 pametnog sata, Sound X zvučnika, MatePad Pro tableta, MateBook X Pro prijenosnika i Huawei Vision pametnog TV-a. N označava milijune IOT uređaja koji se lako koriste pomoću Huawei HiLink tehnologija, a simbol plus predstavlja Huawei Share i HiLink, tehnologije koje sve povezuju zajedno.

Huawei kontinuirano surađuje s vodećim brendovima kao što su Leica i Devialet kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Zbog toga je kompanija otvorila pet novih partnerstava i svaki tjedan neprekidno proširuje ekosustav.

Uz nova hardverska partnerstva, Huawei je dodao i niz popularnih aplikacija u Huawei AppGallery, što predstavlja značajan korak naprijed za Huawei, a uz nove aplikacije Huawei namjerava oduševiti korisnike pametnih telefona i tableta.

„Huawei je osvojio srca korisnika širom svijeta svojim inovativnim i često revolucionarnim tehnologijama. Sada sve tehnologije objedinjujemo putem našeg 1+8+N ekosustava proizvoda i softvera. Zahvaljujući bežičnom AI iskustvu, korisnici se mogu jednostavno povezati dodirom uređaja, otkrivajući svijet mogućnosti kroz Huawei Share, suradnju na više zaslona i još mnogo toga. Pružanjem besprijekornog AI doživljaja potrošačima diljem svijeta, nadamo se da ćemo ih okupiti i pomoći ljudima da ostanu povezani", istaknuo je Andrew Garrihy, globalni CEO brenda Huawei CBG.

Još iz kategorije

Veritas Technologies proglašen liderom u području rješenja za backup i povrat podataka 15. put zaredom

Veritas Technologies proglašen liderom u području rješenja za backup i povrat podataka 15. put zaredom

07.08.2020. komentiraj

Veritas Technologies ponovno je pozicionirana kao lider u Gartnerovom Magičnom kvadrantu za backup i povrat podataka u podatkovnim centrima za 2020. godinu – čime se može pohvaliti da je ovaj uspjeh ostvarila već 15. put zaredom.

Huawei pretekao Samsung i postao najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu

Huawei pretekao Samsung i postao najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu

06.08.2020. komentiraj

Huawei je prvi put u povijesti postao najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, kad se gledaju rezultati jednog kvartalnog razdoblja. Dakle, nakon što je u travnju i svibnju bio ispred svih, potvrdilo se to i u periodu od 90 dana.

Sto najvećih svjetskih tvrtki oporavlja se od pada u ožujku 2020., ali volatilnost ostaje povećana

Sto najvećih svjetskih tvrtki oporavlja se od pada u ožujku 2020., ali volatilnost ostaje povećana

04.08.2020. komentiraj

Prema novom tromjesečnom ažuriranju 100 najvećih svjetski kompanija rangiranih po tržišnoj kapitalizaciji, koje je nedavno objavio PwC, globalna tržišta kapitala vidjela su snažan oporavak od najnižih bodova iz ožujka 2020., ali volatilnost i dalje ostaje povećana.