Infobip najavio je uvođenje ESOP-a

Infobip najavio je uvođenje ESOP-a

Hrvatski Infobip najavio je uvođenje ESOP-a (employee stock option plan - plan dioničkih mogućnosti za zaposlenike) za sve zaposlenike, osiguravajući da svi dijele vrijednost koju zajedničkim snagama pomažu stvoriti.

Kultura i talent oduvijek su bili pokretačka snaga iza Infobipovog uspjeha, a ova objava dodatno potvrđuje predanost tzv. filozofiji inkluzije, koja čini temelj budućnosti te kompanije. Potez kao ovaj vuku najveće kompanije diljem svijeta i njihovim zaposlenicima to je značajni dodatak postojećim paketima naknada. Tako će biti i u Infobipu.

Ujedno, ovaj potez dolazi nakon razdoblja ekspanzije započetog akvizicijom kompanija kao Peerless Network, OpenMarket, Shift Conference i Anam unazad posljednje dvije godine. Također, ti poslovni potezi su označili važne trenutke za novu epohu Infobipa.

Što se zaposlenika tiče, svi oni koji trenutno nisu dio ESOP plana bit će automatski upisani u njega. To uključuje ljude na svim razinama i u svim uredima diljem svijeta. Opcije dionica bit će dostupne za njih oko 2500 novih, dok će se svi budući novi zaposlenici automatski kvalificirati za plan.

"Ovo je najvažnija inicijativa koja nagrađuje zaposlenike za njihov doprinos. Riječ je o kompenzaciji iznad plaća koje imaju. Stoga, čast nam je i privilegija doći do točke u kojoj možemo učiniti sve zaposlene dijelom našeg rasta", izjavio je izvršni direktor (CEO) Infobipa Silvio Kutić pa nastavio:

"Pokrenuli smo ovu politiku prije nekoliko godina i proširili ESOP na pojedince koji su bili ključni partneri na našem putu, ali sad smo to učinili univerzalnom pogodnošću. Kao organizacija, sad smo u sljedećoj fazi naše putanje eksponencijalnog rasta. Moramo se pobrinuti da svi budu u potpunosti uloženi u ambiciozni plan rasta koji imamo na snazi ​​tijekom sljedećih nekoliko godina. Tako će s vremenom stvoriti vrijednost ne samo za organizaciju već i za sebe kao pojedince."

Još iz kategorije

Četvrtina zaposlenika dijeli svoje poslovne lozinke s ljudima koji ne rade u istom poduzeću

Četvrtina zaposlenika dijeli svoje poslovne lozinke s ljudima koji ne rade u istom poduzeću

08.12.2021.

Podaci koje je predstavio Atlas VPN pokazuju da Amerikanci baš i ne mare previše za svoje poslovne lozinke, što ih čini pogodnim metama za razne vrste napada, koji potom štete i organizacijama gdje rade ti pomalo neodgovorni zaposlenici.

Natječaj: Podrška hrvatskim kompanijama u digitalnoj transformaciji

Natječaj: Podrška hrvatskim kompanijama u digitalnoj transformaciji

08.12.2021.

BE-terna, jedna od vodećih europskih tvrtki u području digitalne transformacije, i u Hrvatskoj aktivno sudjeluje u približavanju digitalnih transformacijskih procesa domaćim tvrtkama.

Snažan rast ugovorenih poslova u javnoj nabavi u studenom 2021

Snažan rast ugovorenih poslova u javnoj nabavi u studenom 2021

08.12.2021.

Prošlog mjeseca na domaće IT tržištu ostvaren je velik rast u odnosu na listopad 2020. godine kada je riječ o ugovorenim poslovima i dosegnuto je 205,98 milijuna kuna što je nešo više nego dvostruko od 101,42 milijuna kuna. Konkretno riječ je o povećanju od 103,11 posto.