EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati hrvatski izložbeni prostor u Istanbulu

EKSKLUZIVNO: Kako će izgledati hrvatski izložbeni prostor u Istanbulu

Foto: Ilustracija (Temaks)

Hrvatske IT sektor od kada je dobio zasluženo priznanje i našao se u strategiji gospodarskog razvitka našao načina da iskorači i u svijet, malo više nego dosad, a upravo takav bi trebao biti nastup na sajmu CeBIT Bilisim u Istanbulu koji se održava od 11.-14. rujna.

Pred vama su ekskluzivne 3D vizualizacija izgleda hrvatskog štanda na sajmu u Istanbulu, na kojem će biti mala i hrabra ekipa ICTbusiness.info i ICTbusiness TV, naravno pod uvjetom da preživi povratak s jednog od najzanimljivijih sajmova berlinske IFA u proteklih nekoliko godina, ali o tome u novoj ICTbusiness TV emisiji – uskoro ili u našoj posebnoj rubrici već sada.

Vratimo se mi izgledu izložbenog prostora koji potpisuje tvrtke Temaks koja je i specijalizirana upravo za izradu izložbenih prostora na sajmovima. Štand je vrlo ukusno i minimalistički dizajniran, što je dobro, sve je u kockicama i snježno bijeloj boji što će isticati gibanje u prostoru koji okuplja tridesetak hrvatskih tvrtki i predstavnika institucija koje su ga pomogle, no o tome možete pročitati u intervju s Milanom Galiće, predstavnikom Deutsche Messea za Hrvatsku koji govori ne samo o CeBIT-u i sajmu  Istanbulu već i o drugim sajmovima koje organiziraju u Hannoveru i diljem svijeta.

I dok, kako jedan naš kolumnist reče „noćni let za Tursku“, a kolumnu će te čitati uskoro, pogledajte izgled hrvatskog IT izložbenog prostora kojeg će se osim na engleskom „Croatian IT sektor“ moći pronaći i kao „Hirvatistan BiT Sektoru“.

 

Detaljnije pogledajte u galeriji.

PREGLEDAJ GALERIJU

Još iz kategorije

Rast u segmentu mreža, uređaji i dalje padaju

Rast u segmentu mreža, uređaji i dalje padaju

14.08.2022.

Huaweijevo mrežno poslovanje vratilo se rastu u prvoj polovici 2022., zahvaljujući sve većem globalnom uvođenju 5G i usporavanju pada ukupnog prihoda koji je padao sedam uzastopnih kvartala, kako ističe rotirajući predsjednik Ken Hu, iako je Huaweijevo poslovanje s uređajima bilo pod velikim utjecajem, njegova grupa za ICT infrastrukturu bilježi stabilan rast.

AMD-ovi prihodi od Ryzen PC-a u 2022. će pasti za 26 posto pod pritiskom oporavka Intela

AMD-ovi prihodi od Ryzen PC-a u 2022. će pasti za 26 posto pod pritiskom oporavka Intela

12.08.2022.

Intelov oporavak potaknut Alder Lake procesorima 12. generacije utjecat će na pad prihoda za AMD u ovoj godini. Konkretno, Morgan Stanley u analizi navodi da će Ryzen Desktop segment poslovanja pasti za čak 26 posto.

Razlika između testiranja opterećenja i stres testiranja

Razlika između testiranja opterećenja i stres testiranja

12.08.2022.

Softver developeri pri razvoju se koriste dvama metodama testiranja - opterećenja (eng. load) i stresa. Samo, oko obje traju poveće rasprave i činjenica je da mnogi u industriji još uvijek ne razaznaju razlike između ovih metoda.