KADROVSKA KRIŽALJKA

Dinko Eror novi je potpredsjednik Red Hata za EMEA Središnju Europu

Dinko Eror novi je potpredsjednik Red Hata za EMEA Središnju Europu

Red Hat je imenovao Dinka Erora za potpredsjednika EMEA Srednje Europe. Na ovoj funkciji odgovoran je za 23 zemlje u regijama DACH, Beneluksa i istočne Europe.

Dinko Eror – bivši potpredsjednik, regionalni voditelj prodaje, DACH u Red Hatu – na svojoj će novoj poziciji voditi DACH (Njemačka, Austrija i Švicarska), Beneluks (Belgija, Nizozemska i Luksemburg) i istočnu Europu (Bugarska, Moldavija, Poljska, Rumunjska), Slovačka, Češka, Mađarska i Ukrajina, kao i jadranske zemlje Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Slovenija i Hrvatska) zajedno pod jednom zajedničkom odgovornošću. Ovo spajanje u regiji srednje Europe znači da se klijenti i partneri mogu još učinkovitije podržati.

Novi potpredsjednik EMEA Central Europe ima više od 25 godina iskustva u vođenju globalnih tehnoloških kompanija. Prije nego što se pridružio Red Hatu, Dinko Eror bio je izvršni direktor Dell Technologies u Njemačkoj, viši potpredsjednik EMEA za Dell Technologies i Dell EMC, član odbora EMEA organizacije EDS & HP i nedavno COO Matrix grupe. Također je bio u upravnim odborima raznih njemačkih srednjih poduzeća i start-upova, gdje je mogao steći veliko iskustvo.

“Veselim se novom zadatku. Uživam pratiti kompanije iz raznih industrija i u različitim zemljama na njihovom digitalnom putu. Red Hat ima jasnu viziju kako moderna digitalna rješenja mogu dugoročno promijeniti poslovne modele. S našim portfeljem rješenja za hibridne Cloud infrastrukture, aplikacijskim uslugama, razvojem i automatizacijom zasnovane na Cloud-nativnim aplikacijama, kao i našom posebnom korporativnom kulturom, savršeno smo pozicionirani za to,” objašnjava Dinko Eror.