VAŽNA ODLUKA

Dell i Ericsson formiraju strateško partnerstvo

Tvrtke namjeravaju surađivati s operaterima na razvoju jednostavnih i pouzdanih strategija transformacije mrežnog oblaka temeljenih na otvorenom RAN-u te će pružiti marketinšku i implementacijsku podršku.

Dell i Ericsson formiraju strateško partnerstvo
Fotolia

Ericsson i Dell sklopili su partnerstvo za razvoj otvorenih strategija transformacije mrežnog oblaka temeljenih na RAN-u. Dvije će tvrtke prihvatiti pristup integrirane platforme za pružanje usluga mobilnim operaterima.

Partnerstvo uključuje postavljanje Ericsson Cloud RAN softvera na Dell PowerEdge poslužitelje kako bi se stvorila unaprijed pripremljena ponuda za ubrzavanje implementacije i uklanjanje rizika iz operacija. Dogovor se nadovezuje na sporazum iz 2023. o razvoju infrastrukture RAN u oblaku.

Tvrtke namjeravaju surađivati s operaterima na razvoju jednostavnih i pouzdanih strategija transformacije mrežnog oblaka temeljenih na otvorenom RAN-u te će pružiti marketinšku i implementacijsku podršku. Planiraju razviti usluge za pojednostavljenje procesa implementacije od tvorničke provjere do instalacije i tekućeg operativnog upravljanja.