ICT na Ti: Akvizicije i velika obljetnica IN2

ICT na Ti: Akvizicije i velika obljetnica IN2

Jedna od najstarijih domaćih IT tvrtki IN2 slavi 30 godina poslovanja, a nakon preuzimanja prije nekoliko godina, ovu su poslovnu obljetničku godinu obilježili s dvije nove akvizicije, a o svemu tome razgovaramo s predsjednikom Uprave Denisom Jašarevićem.

Prema njegovim riječima ponosni su na svoje iskustvo, ali i na svoju inovativnost, koja im omogućuje da i dalje budu predvodnik u IT industriji što dokazuju velikim rastom broja zaposlenih u cijeloj grupaciji u 2022. godini.

Jašarević ističe posebno ljude kao ključ uspjeh te dodaje kako je ove godine CSI grupacija, vlasnik IN2 grupe, u top 10 svjetskih softverskih brendova prema ljestvici Brand Finance, točnije nalazi se na 8. mjestu. Prema procjeni Brand Financa CSI grupa je najbrže rastući brend na ljestvici, s povećanjem vrijednosti za 48 posto u odnosu na prethodnu godinu. Vrijednost brenda je procijenjena na 4 milijarde američkih dolara.

IN2 grupa svoje klijente konzultira, za njih kreira tailor made IT rješenja koja sa svojim timom implementira te održava s ciljem da uvijek sve funkcionira te je tako IN2 grupa je one stop shop, naglašava Jašarević.