Započeo virtualni sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr

Započeo virtualni sajam poslova u turizmu i sezoni Sezonac.hr

Foto: Antonio Jularić

Započeo je novi Sajam poslova u turizmu i sezoni – Sezonac.hr, u organizaciji portala za zapošljavanje MojPosao.net, i traje do 05. ožujka u ponoć. Virtualni sajam poslova dostupan je 24 sata tijekom 9 dana, sadržaju Sajma možete pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela), a prijava na oglase je izuzetno jednostavna i odvija se putem kratkog obrasca.

Na sajmu sudjeluje 25 uspješnih tvrtki u potrazi za radnicima, a tijekom devet dana trajanja sve posjetitelje očekuje više od 120 oglasa za slobodna radna mjesta. U pitanju su poslovi za stalno ili sezonski u hotelu, restoranu, supermarketu…

Tvrtke izlagači koji zapošljavaju na Sajmu su:

Lidl, Le Meridien Lav, Maistra Hospitality Group, Tommy d.o.o., Valamar Riviera, Jadranka trgovina d.o.o., Bluesun hotels&resorts, Jadran d.d., Liburnia Riviera Hoteli, Pine Beach Pakoštane, SPAR, Kaufland, TUI Blue, Radisson Blu Resort & Spa Split, Amadria Park, Roan Camping Holidays, Zagrebačka pivovara d.o.o., Bugenvila investicije, Restoran Giaxa Hvar, Lošinjska plovidba – turizam d.o.o., Konzum, Personaldienst d.o.o., Camping Split, Medora hoteli i ljetovališta, Metro.

Ponuda poslova podijeljena je u četiri kategorije:

  • Recepcija, domaćinstvo i administracija
  • Hrana&piće, spa, animacija i zabava
  • Održavanja, sigurnost i proizvodnja
  • Prodaja, skladištenje i logistika

Velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, animatora, vozača, skladišnih radnika te prodavača u trgovini.

Šarolika ponuda poslova odnosi se i na studente te strane radnike. Na svakom od štandova izlagača/tvrtki zainteresirani kandidati mogu pronaći sve potrebne informacije o radnim uvjetima, mogućnosti edukacije i sve ostale bitne informacije.

Posebnost Sajma je i online chat koji svim zainteresiranim tražiteljima posla omogućuje direktnu komunikaciju sa željenim poslodavcem.

Još iz kategorije

Svakog dana pošalje se preko 3 milijarde spoof mailova

Svakog dana pošalje se preko 3 milijarde spoof mailova

12.04.2021.

Internetske prevare nisu rijetkost, u današnje se vrijeme pojavljuju češće nego ikad prije, a i sve su lukavije iz dana u dan. Neke od njih su one putem e-mail poruka, a odvijaju se na način da kopiraju domene nekih provjerenih i velikih kompanija i web stranica pa ako netko “nasjedne”, misija je obavljena. I svakog dana šalje ih se nekoliko milijardi!

Najboljih 5 besplatnih password managera za Android

Najboljih 5 besplatnih password managera za Android

11.04.2021.

Upravitelji lozinkama ili password manageri nemalom se broju ljudi čini kao komplicirana stvar na koju ne vole gubiti vrijeme, ali njihovo korištenje sigurnije je od nekorištenja, bez obzira na predodžbu. Jer, oni brižno čuvaju sve korisničke račune i nude sigurnost gdje god se nalazili. Ali, kao i sa svim ostalim, treba paziti koje koristiti.

SAD i Njemačka kontroliraju 58 posto svih Ethereum čvorova na svijetu

SAD i Njemačka kontroliraju 58 posto svih Ethereum čvorova na svijetu

11.04.2021.

Ethereum mreža nastavlja rasti na globalnoj razini, ali čini se da je koncentrirana u svega nekoliko odabranih regija na svijetu. Konkretnije, 58,08 posto čvorova (eng. nodes) od njih ukupno 6806 nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama i Njemačkoj.