Viber predstavlja Kanale gdje možete pratiti influencere, vijesti, vlastite interese

Viber predstavlja Kanale gdje možete pratiti influencere, vijesti, vlastite interese

Foto: DepositPhotos

Rakuten Viber, jedna od najvećih svjetskih komunikacijskih aplikacija, koja drži više od 75 % tržišta u srednjoj i istočnoj Europi, razvila je centralno mjesto za otkrivanje sadržaja na aplikaciji. Viberov najnoviji proizvod – Kanali – postaju vrata za korisnike koji žele pratiti omiljeni sadržaj. Slijedeći svoju misiju da postane super-aplikacija koja pored razmjene poruka nudi i druge opcije, Viber je počeo aktivno uključivati širok raspon digitalnih proizvoda i usluga.

Mobilno plaćanje, naručivanje taksija ili hrane, vremenska prognoza i još mnogo toga dostupno je na platformi, što korisničko putovanje čini praktičnim i jednostavnim. Kanali su najnoviji proizvod s dodanom vrijednošću koji postaje sastavni dio digitalnog iskustva korisnika.

Ljudi diljem svijeta mogu se pretplatiti na kanale na Viberu kako bi pratili informacije i interese koji ih zanimaju, otkrili najnovije vijesti, sudjelovali u anketama i kvizovima te dobili pristup ekskluzivnom sadržaju. Bez obzira na to bavite li se sportom, obrazovanjem, glazbom, zabavom ili kuhanjem, platforma već nudi mnoštvo aktivnih kanala za vas. Samo u Hrvatskoj postoji već više od 100 javnih Viber kanala s milijunima članova koji prate informacije koje ih zanimaju.

“Kanali su naš sljedeći korak u inoviranju svijeta aplikacija za razmjenu poruka nudeći vrijedna, jedinstvena i jednostavna korisnička iskustva. Viber kanali postaju vjerodostojno mjesto za dobivanje informacija uzbudljivim i hiper-lokalnim kreatorima tako da razgovor ide ruku pod ruku s istraživanjem svijeta, edukacijom o određenim temama i skakanjem na sadržajno putovanje od 360 stupnjeva samo jednim klikom", komentirao je Atanas Raykov, Senior Director Growth u Rakuten Viberu.

Viber je također implementirao i opciju za komentare na kanalima, omogućavajući javni forum za razgovore. Ovo je postalo jedna od najpopularnijih značajki među korisnicima jer daje poseban osjećaj društvenog iskustva zajednice u pretežno digitalnom svijetu.

Nedavno je Viber potpisao i EU Kodeks ponašanja kako bi spriječio i suzbio širenje govora mržnje na internetu u EU. Kodeks jamči da su na snazi dodatne mjere za praćenje i uklanjanje sadržaja na kanalima u slučaju da korisnik podijeli komentar koji izaziva mržnju. Na ovaj način zabrinuti korisnici mogu biti opušteni znajući da se Viber brine o njihovoj sigurnosti.

Još iz kategorije

Microsoft upozorava na XorDdos malware koji cilja Linux uređaje

Microsoft upozorava na XorDdos malware koji cilja Linux uređaje

30.06.2022.

Linuxov botnet malware poznat kao XorDdos porastao je u aktivnosti za 254 posto tijekom posljednjih šest mjeseci, prema najnovijem istraživanju Microsofta.

Aircash na europskoj konferencija o digitalnim plaćanjima koja je pokazala smjer razvoja industrije

Aircash na europskoj konferencija o digitalnim plaćanjima koja je pokazala smjer razvoja industrije

29.06.2022.

Vodeće udruženje za digitalna plaćanja u EU (The European Digital Payments Industry Alliance – EDPIA) jučer poslijepodne u Bruxellesu je na konferenciji Transformacija digitalnih plaćanja: Bolji uvjeti za građane (Payments Transformed: A Better Deal for Citizens) okupilo najvažnije predstavnike financijske industrije i europskih krovnih politika s ciljem razvoja jedinstvenog tržišta digitalnih plaćanja na razini cijele Europske Unije.

Hrvatski CERT povećao pripravnost na kibernetičke napade

Hrvatski CERT povećao pripravnost na kibernetičke napade

29.06.2022.

Povodom završetka projekta „Grow2CERT - Povećanje zrelosti Nacionalnog CERT-a za čvršću suradnju u zajednici kibernetičke sigurnosti“ CARNET-ov Nacionalni CERT - odjel za prevenciju i zaštitu od računalnih ugroza sigurnosti javnih informacijskih sustava u Republici Hrvatskoj, predstavio je rezultate projektnih aktivnosti provedenih od listopada 2019. godine.