Microsoft promijenio izgled kalendara na Outlook.com

Microsoft promijenio izgled kalendara na Outlook.com

Foto: Fotolia

Mnogi korisnici popularnog besplatnog mail servisa koji je zamijenio ostarjeli, ali po mnogima jedan od ponajboljih besplatnih web mail servisa Outlook.com uskoro će imati prilike koristiti novi izgled kalendara u svome web sučelju.

Kako tvrde u Microsoftu ovime je završen prelazak na potpuno novo sučelje na Outlook.com, a svi servisi prate nove kompanijine smjernice u izgledu web sučelja tako da servisi Mail, People, te kasnije SkyDrive imaju Metro izgled, a sada se to preljeva i na Calendar.

Iz mIcrosofta potvrđuju da Outlook.com za sinkronizaciju koristi Exchange ActiveSync čime je dostupan na smartphoneima i tabletima, a što je vrlo važno za mnoge korisnike i sinkronizacija s Outlookom 2013 iz najnovije inačice uredskog paketa Officea. Za dodatne funkcionalnosti, korisnički račun se može povezati s Facebookom, LinkedInom i Skypeom, zaključuju u Microsoftu.

 

 

 

 

Još iz kategorije

Facebookova kriptovaluta nailazi na podršku velikih imena

Facebookova kriptovaluta nailazi na podršku velikih imena

23.07.2019. komentiraj

Facebook dogodine planira predstaviti svoju kriptovalutu i to nije novost, ali zato je novost da u tome ima podršku nekih od najjačih kompanija svijeta. Primjerice, riječ je o PayPalu, Uberu, Visi i Mastercardu, a svaki od njih ulaže oko deset milijuna američkih dolara  projekt.

Google gasi AdSense aplikacije za Android i iOS

Google gasi AdSense aplikacije za Android i iOS

22.07.2019. komentiraj

Google ukida AdSense aplikaciju za iOS i Andorid operativne sustave kako bi se okrenuo web aplikacijama. Ta odluka stigla je poprilično iznenada, posebno ako se zna da trećina korisnika jest i u mobilnom okruženju, što znači da im je AdSense nužan za oglašavanje i upravljanje oglasima.

I Firefox će sve HTTP stranice označavati kao nesigurne

I Firefox će sve HTTP stranice označavati kao nesigurne

21.07.2019. komentiraj

Mozilla je sa svojim Firefox internetskim preglednikom odlučila krenuti putem kojim je i Googleov Chrome, jedino što kasni za njime godinu dana. Naime, odlučeno je da će se sve HTTP (Hypertext Transfer Protocol) web stranice početi označavati kao nesigurne dok se surfa u Firefoxu.