Microsoft promijenio izgled kalendara na Outlook.com

Microsoft promijenio izgled kalendara na Outlook.com

Foto: Fotolia

Mnogi korisnici popularnog besplatnog mail servisa koji je zamijenio ostarjeli, ali po mnogima jedan od ponajboljih besplatnih web mail servisa Outlook.com uskoro će imati prilike koristiti novi izgled kalendara u svome web sučelju.

Kako tvrde u Microsoftu ovime je završen prelazak na potpuno novo sučelje na Outlook.com, a svi servisi prate nove kompanijine smjernice u izgledu web sučelja tako da servisi Mail, People, te kasnije SkyDrive imaju Metro izgled, a sada se to preljeva i na Calendar.

Iz mIcrosofta potvrđuju da Outlook.com za sinkronizaciju koristi Exchange ActiveSync čime je dostupan na smartphoneima i tabletima, a što je vrlo važno za mnoge korisnike i sinkronizacija s Outlookom 2013 iz najnovije inačice uredskog paketa Officea. Za dodatne funkcionalnosti, korisnički račun se može povezati s Facebookom, LinkedInom i Skypeom, zaključuju u Microsoftu.

 

 

 

 

Još iz kategorije

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

Dodijeljene nagrade Web trgovac godine 2019

18.04.2019. komentiraj

Na Konferenciji Ecommerce Day 2019. podijeljene su 22 nagrade za izvrsnost u web prodaji. Naziv najboljih web trgovina, prema mišljenju međunarodne stručne komisije, ali i domaćih potrošača su trgovine lafaboo.com i namještaj.hr, prva u kategoriji malih, a druga velikih web trgovina. Kupci su najboljom trgovinom ocijenili specijaliziranu web trgovinu cvjecarnicaljubica.com.

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

Uber uvodi opciju ostavljanja napojnice putem aplikacije

17.04.2019. komentiraj

Korisnici Ubera od danas vozačima mogu ostaviti napojnicu i putem aplikacije. Uber tako uvodi novi način nagrađivanja partnera u Hrvatskoj te će uz dosadašnje ocjenjivanje putem zvjezdica, svi korisnici ostavljanjem napojnice unutar aplikacije moći dodatno nagraditi vozača za odličnu uslugu. Ovako nešto moguće je putem Uber aplikacije već je moguće na mnogim drugim tržištima.

Firefox blokira skrivene skripte za rudarenje kriptovaluta

Firefox blokira skrivene skripte za rudarenje kriptovaluta

17.04.2019. komentiraj

Mozilla s najnovijom nadopunom Firefoxa donosi nešto iznimno korisno, mogućnost blokiranja ostavljanja “otisaka” unutar internetskog preglednika tijekom surfanja i blokiranja skripti za rudarenje kriptovaluta. Naime, nijedna od dviju skripti nema značaj za korisnike, što ih u konačnici čini nepotrebnima i poruka koju Mozilla šalje je jasna - korisnici su na prvom mjestu.