ECC Mobile ima više od 100 tisuća korisnika

ECC Mobile ima više od 100 tisuća korisnika

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Aplikacija koju je Erste Card Club (ECC) lansirao na tržište prije nešto više od dvije godine ECC Mobile premašila je 100 tisuća korisnika. Aplikaciju od drugih sličnih aplikacija ponajviše razlikuje mogućnost brzog i jednostavnog upravljanja troškovima klijenta. Dodatno, aplikacija pruža i mogućnost digitalnog onboardinga novih klijenata koji na brz i siguran način mogu predati zahtjev za članstvo, i to u potpunosti digitalno.

Među korisnicima se kao široko prihvaćena funkcionalnost pokazala upravo mogućnost digitalnog podnošenja zahtjeva za izdavanje kartice. Naime, svaki drugi korisnik koji je karticu zatražio digitalnim putem, nakon odobrenja zahtjeva kroz digital onboarding, nastavio je koristiti mobilnu aplikaciju, a zanimljiv je i podatak da prosječna dob korisnika aplikacije ECC Mobile iznosi nešto više od 40 godina.

„Aplikaciju se trudimo prilagoditi potrebama korisnika naših kartica, čija očekivanja, opravdano rastu. Također, s evolucijom mobilne tehnologije otvorio se i direktni kanal komunikacije s klijentima koji nam otvara i nove mogućnosti unaprjeđenja našeg poslovnog odnosa s njima. Ujedno, otvara vrata većoj transparentnosti, brzini protoka informacija pa i od klijenta prema nama i kad se radi o povratnoj informaciji vezanoj uz zadovoljstvo našim proizvodima.“ istaknula je Zorana Zibar Medić, direktorica Digital Laba Erste Card Cluba.

Jedna od popularnijih funkcionalnosti među korisnicima je mogućnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate. Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji uredno podmiruju svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom. Također, mogu unijeti cijenu proizvoda ili željene usluge i provjeriti jesu li dostupne jednokratno i na rate; promijeniti termin izdavanja računa; pregledati popuste na prodajnim mjestima; u slučaju gubitka ili krađe kartice putem aplikacije mogu blokirati karticu i naručiti novu.

Još iz kategorije

Ništa od YouTube Rewinda ove godine

Ništa od YouTube Rewinda ove godine

26.11.2020. komentiraj

Pandemija koronavirusa uzela je još jednu žrtvu - YouTube Rewind. Ove godine neće biti objavljen, što je prvi put otkako postoji, a to je punih deset godina. Objavio je to službeno YouTube te donio objašnjenje za takav neočekivan potez.

U WhatsApp uskoro stižu opciju Read Later i Mute Video

U WhatsApp uskoro stižu opciju Read Later i Mute Video

26.11.2020. komentiraj

WhatsApp je prošlog tjedna predstavio niz noviteta, ali ne staje na tome i već se radi na potpuno novim mogućnostima, koje bi korisnicima trebale donijeti još poboljšanja pa ih zadržati uz tu platformu.

YouTube najavio da će oglase gurati u video materijale malih kreatora bez da im za to plati

YouTube najavio da će oglase gurati u video materijale malih kreatora bez da im za to plati

25.11.2020. komentiraj

Korisnici YouTubea su sasvim sigurno proteklih mjeseci primijetili sve veći broj oglasa prilikom konzumiranja sadržaja na toj platformi, a na njihovu žalost to će se samo dodatno povećati. Jer, kompanija planira postavljati oglase čak i uz sadržaj manjih kreatora, no neće im plaćati za isti taj prikaz apsolutno ništa!