Bolt Food od danas dostupan i u Novom Zagrebu

Bolt Food od danas dostupan i u Novom Zagrebu

Bolt Food je od danas dostupan i u Novom Zagrebu čime je osigurao prisutnost u gotovo cijelom gradu. Tijekom promotivnog razdoblja korisnici će moći naručiti jela u pola cijene iz restorana smještenih u Novom Zagrebu.  Korisnici Bolt Fooda u Zagrebu danas mogu naručiti hranu iz više od 200 restorana, dok su na samom početku, prije 4 mjeseca, mogli iz njih 70-ak.

„Drago nam je što će se na našu platformu pridružiti 20-ak novih restorana iz Novog Zagreba, a i da će se novi korisnici napokon moći uvjeriti zašto je Bolt Food najbolji izbor. Iznimno smo zadovoljni s činjenicom da su korisnici prepoznali našu kvalitetu te da smo uz njihovu naklonost i odlične odnose s dostavljačima partnerima uspjeli povećati broj tjednih narudžbi za čak 7 puta u odnosu na početak. Veseli nas i to što se broj narudžbi udvostručio u kolovozu naspram srpnja“, izjavio je David Ban Ostić, direktor za Hrvatsku, Bolt Food.

Trenutno je moguće naručiti hranu iz više od 200 restorana u Zagrebu, a od pokretanja usluge su se pridružila neka svima poznata imena kao što su KFC, Batak grill, Juicebox, Koykan i Choco cafe. Korisnici iz Novog Zagreba će od danas moći naručiti hranu i iz navedenih restorana. Nakon pokretanja Bolt Fooda, a zahvaljujući partnerima Lonia te PPK, vrlo brzo se omogućila i opcija naručivanja namirnica na kućnu adresu.

Bolt ima preko 30 milijuna korisnika u preko 35 zemalja. Bolt Food je najprije pokrenut u Estoniji u ožujku 2019. godine, a trenutno je dostupan u 14 zemalja.

Još iz kategorije

Facebook Dating stiže u Europu, naravno i Hrvatsku

Facebook Dating stiže u Europu, naravno i Hrvatsku

22.10.2020. komentiraj

Facebook je danas lansirao Facebook Dating na području Europe kako bi pomogao ljudima u potrazi za smislenim, dubljim vezama koje se temelje na stvarima koje su im zajedničke, poput interesa, događaja ili grupa. U 20 država u kojima je Facebook Dating dosad bio dostupan do danas je ostvareno više od 1,5 milijardi spojeva na temelju podudarnosti korisnika.

Veliki porast napada hakera

Veliki porast napada hakera

21.10.2020. komentiraj

Check Point u svom je izvještaju razotkrio da se ransomware napadi šire nezaustavljivom brzinom te da su mete napada sve češće organizacije svih vrsta, od onih manjih do većih. Jer, tijekom pandemije koronavirusa i rada na daljinu, lakše je probiti se u sustave iz razloga što su privatne mreže slabije zaštićene o korporativnih.

Nova usluga Erste banke uz Keks Pay

Nova usluga Erste banke uz Keks Pay

21.10.2020. komentiraj

Erste banka je korisnicima aplikacije Keks Pay omogućila besplatno otvaranje prepaid Keks Pay računa s pripadajućom Visa karticom pod nazivom Keksica, ističu iz ove banke. Ovim je računom moguće obavljati sve transakcije koje su i dosad bile dostupne unutar aplikacije, a najveća je prednost to što novac na račun primatelja stiže odmah, bez obzira na vrijeme slanja i bez obzira na to iz koje je banke pošiljatelj novca, pojašnjavaju iz Erste banke. Mjesečne naknade za vođenje računa nema, a dnevni limit za transakcije iznosi 5.000 kuna, dok je mjesečni limit postavljen na 20.000 kuna.