ICTbusiness TV: Uber, obrazovanje i programiranje, mobilna plaćanja

ICTbusiness TV: Uber, obrazovanje i programiranje, mobilna plaćanja

Nova ICTbusiness TV emisija, posljednja u ovoj godini donosi pregršt zanimljivih i aktualnih tema. Prva je Uber u kojoj o planovima za daljnji razvoj poslovanja u Hrvatskoj razgovaramo s Loicom Amadom koji govori o razgovorima s državnim tijelima, gradskom upravom u Zagrebu.

Programiranje može biti zabava, ali se u tome možete i natjecati što dokazuju i studenti Zagrebačkog sveučilišta odnosno Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Uz ovu temu, Algebra svojim studentima omogućava da dio studija provedu u Irskoj i tamo studiraju u državi koja potiče IT obrazovanje, ali i privlači velike strane kompanije poput Googla, Facebooka.

Od biznis tema tu je mobilno plaćanja odnosno pretvaranje naših pametnih telefona u kreditne i debitne kartice čime se gubi potreba za stalnim nošenje klasičnih kartica kojih prema Mastercardovom istraživanju u Hrvatskoj imamo mnogo.

 

Ekipa ICTbusiness TV-a želi vam ugodne blagdane i najavljujemo za početak siječnja naš prvi zimski specijal i ekskluzivna javljanja s CES-a iz Las Vegasa.